Make-OverZ: leuke & praktische look

In de rubriek Make- OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Jeanette de Bruin. Je vindt haar altijd buiten en ze is daarom op zoek naar een leuke, maar toch praktische look. Bea ging graag de uitdaging aan.

Jeanette runt het bedrijf Dog Adventure, een hondenuitlaatservice, en is om die reden elke dag in het bos te vinden. En wat doe je dan met je haar? Als je door weer en wind met je honden wandelt? ‘Hup in een staartje en klaar’, vertelt ze. Bea, eigenaresse van De Kapper, is samen met Jeanette op zoek gegaan naar een handig model, dat toch leuker is dan een staartje.

Fijne highlight

Zelf gaf Jeanette aan niet blij te zijn met haar eerste grijze haartjes. ‘Maar iedere zes weken mijn uitgroei bijwerken zie ik ook niet zitten.’ Een goede oplossing lag direct voor handen.

‘We hebben ervoor gekozen een zeer fijjne highlight in het haar aan te brengen, zodat haar natuurlijke blonde kleur overloopt in de geverfde punten. Zo valt de uitgroei minder op en tegelijkertijd geeft het een prachtige natuurlijke uitstraling’, legt Bea uit. ‘Jeanette heeft prachtig haar met veel beweging.

Met de juiste coupe, verzorging, en stylingproducten creëren we zelfs krullen.’

Praktisch en stijlvol

‘Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ook de kleur vind ik super en niet te opvallend. Omdat ik altijd in het bos ben en door de modder loop moet het makkelijk in model te brengen zijn. En dat is het! Dit gaat mijzelf zeker lukken. Ik ben benieuwd of mijn hondjes me nog herkennen’, lacht Jeannette.

Zou jij ook graag een make-over willen of ken je iemand die dit echt verdient? Geef hem of haar dan op! Stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Make-OverZ. Licht je motivatie in de mail toe.


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.