Make-OverZ: leuke & praktische look

In de rubriek Make- OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Jeanette de Bruin. Je vindt haar altijd buiten en ze is daarom op zoek naar een leuke, maar toch praktische look. Bea ging graag de uitdaging aan.

Jeanette runt het bedrijf Dog Adventure, een hondenuitlaatservice, en is om die reden elke dag in het bos te vinden. En wat doe je dan met je haar? Als je door weer en wind met je honden wandelt? ‘Hup in een staartje en klaar’, vertelt ze. Bea, eigenaresse van De Kapper, is samen met Jeanette op zoek gegaan naar een handig model, dat toch leuker is dan een staartje.

Fijne highlight

Zelf gaf Jeanette aan niet blij te zijn met haar eerste grijze haartjes. ‘Maar iedere zes weken mijn uitgroei bijwerken zie ik ook niet zitten.’ Een goede oplossing lag direct voor handen.

‘We hebben ervoor gekozen een zeer fijjne highlight in het haar aan te brengen, zodat haar natuurlijke blonde kleur overloopt in de geverfde punten. Zo valt de uitgroei minder op en tegelijkertijd geeft het een prachtige natuurlijke uitstraling’, legt Bea uit. ‘Jeanette heeft prachtig haar met veel beweging.

Met de juiste coupe, verzorging, en stylingproducten creëren we zelfs krullen.’

Praktisch en stijlvol

‘Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ook de kleur vind ik super en niet te opvallend. Omdat ik altijd in het bos ben en door de modder loop moet het makkelijk in model te brengen zijn. En dat is het! Dit gaat mijzelf zeker lukken. Ik ben benieuwd of mijn hondjes me nog herkennen’, lacht Jeannette.

Zou jij ook graag een make-over willen of ken je iemand die dit echt verdient? Geef hem of haar dan op! Stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Make-OverZ. Licht je motivatie in de mail toe.


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.