Het team van Peters en Partners
Advertorial Wonen

Makelaarskantoor Peters en Partners: nu ook in Amstelveen

Amstelveen - Zin in uitstekende koffie? Ga dan naar Peters en Partners. Je vraagt je misschien af wat dat met een makelaarskantoor te maken heeft? Meer dan je denkt. Een kop goede koffiie vraagt om tijd en aandacht. En dat is wat makelaarskantoor Peters en Partners biedt. Persoonlijke aandacht, meedenken én verrassen.

Peters en Partners had al een vestiging aan de Keizersgracht in Amsterdam. Half april opende zij haar tweede vestiging aan de Texelstraat 84 in Amstelveen; een gebied waar zij al volop werkzaam was. ‘Amstelveen is voor ons een heel logische uitbreiding’, vertelt Martijn Peters vanuit zijn nieuwe pand.

‘Ik kom hier vandaan, ben hier betrokken bij de hockeyvereniging en met elkaar hebben we een groot netwerk hier. Zodoende is deze tweede vestiging een heel mooie uitbreiding voor ons kantoor.’

Huiselijk

De grote hoeveelheid bloemen in de vensterbank herinnert aan het zeer geslaagde openingsfeest dat hier gegeven is. Wat verder opvalt is de huiselijke sfeer; een fijne bank met mooie accessoires siert de grote ruimte. ‘Dat hebben wij te danken aan Atelier Blender. Marjolein en Nina huren bij ons een ruimte achterin het kantoor en verzorgen de styling van woningen en interieuradvies. Wij werken regelmatig met hen samen.’

Samenwerking

Martijn werkt samen met Mary Smith, Hein van Beusekom en Dieuwke Borger; een vast team waarmee hij alle kennis en kunde in huis heeft voor de aan- en verkoop van zowel woningen als bedrijfspanden. Daarnaast richt Peters en Partners zich ook op de verhuurmarkt, met name voor expats.

‘Wat je bij ons ook zoekt; wij willen je eerst persoonlijk ontmoeten’, vult Mary Smith haar collega aan. ‘Dat vinden wij heel belangrijk. In een eerste gesprek maken we kennis en brengen we alle wensen en behoeften in kaart. Als je bij ons komt voor de aankoop van een woning gaan wij voor je op zoek. We houden het aanbod van onze collega-makelaars goed in de gaten, presenteren de mogelijkheden en zullen daarbij niet schromen om je te verrassen.

Bij de verkoop van een woning is het andersom; dan adviseren wij in prijzen, maar ook in de verschillende scenario’s. Je hoeft niet altijd de hoogste prijs te vragen om ook de hoogste prijs voor je woning te ontvangen. Wij zijn ervoor om die scenario’s te schetsen en daarin te ondersteunen.’

Een huis kopen of verkopen is een spannende aangelegenheid. ‘Zo’n keuze maak je op basis van vertrouwen’, vult Hein van Beusekom aan. ‘Daarom investeren wij veel tijd in de persoonlijke benadering en denken wij kritisch mee. Het betreft altijd een grote aankoop; het is aan ons om onze klanten te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Elke woning is anders en elk persoon is anders. Dat maakt dit vak voor ons heel afwisselend.’

Nieuwsgierig naar Peters en Partners? ‘Check Facebook of Instagram of....Kom gezellig langs!’

Peters en Partners | Texelstraat 84 | Telefoon 020 211 12 11 | amstelveen@petersenpartners.nl | www.petersenpartners.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.39, mei 2019]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.