AmstelveenZ/stockphoto
112

Man (22) gepakt voor rijden onder invloed van drugs

Amstelveen – Een 22-jarige automobilist is door de Amstelveense politie gepakt voor rijden onder invloed van drugs. Hij had 4 keer de toegestane hoeveelheid THC (een stof die in cannabis zit) in zijn bloed.

De Amstelveense politie voert steeds vaker speekseltests uit als het vermoeden bestaat dat een bestuurder onder invloed van drugs verkeerd.

Vergissen

‘Velen vergissen zich en denken dat na 1 jointje autorijden wel kan’, meldt Politie Amstelveen op Facebook.

Testresultaat

De 22-jarige bestuurder werd  eind maart gepakt bij een controle door politiestudenten. Bij hem werd bloed afgenomen en het testresultaat kwam recent binnen. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt en dat zal worden ingestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.