Davey Photography, Davey Baas & Pieter Schilt
112

Man met snijwond aangetroffen op parkeerplaats Rembrandtweg

Amstelveen - Op een parkeerplaats aan de Rembrandtweg Noord in Amstelveen is donderdagavond laat een man met een snijwond aangetroffen.

Ambulances en een traumateam rukten na de melding even na half twaalf gisterenavond met spoed uit en de ter plaatse gekomen politie zette de omgeving van de parkeerplaats af: veel hulpdiensten waren aanwezig en een uitvoerig onderzoek werd opgestart.

112_steek_Amstelveen_gewond_rembrandtweg_dpdb.jpg

Een politiewoordvoerder laat weten dat het momenteel nog onduidelijk is wat er precies is voorgevallen en dat met diverse scenario's rekening wordt gehouden. Het onderzoek wordt vandaag hervat. Diverse media melden dat het om een steekpartij zou zijn gegaan, maar dat is niet zeker.

De ernstig gewonde man is na verzorging ter plekke naar het ziekenhuis overgebracht.


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.