Marco Knaap, manager Golfacademy en driving range bij Golfcentrum De Hoge Dijk wordt vandaag 50 jaar en trakteert
Advertorial Sport

Marco Knaap 50 jaar: Scherpe verjaardagsaanbiedingen bij Golfcentrum De Hoge Dijk

Amstelveen/Amsterdam - Zondag 21 juni. Het is vandaag niet alleen de langste dag van het jaar, maar ook de verjaardag van Marco Knaap, manager Golfacademy en driving range bij Golfcentrum De Hoge Dijk. Deze dag wil hij niet zomaar voorbij laten gaan. “Wie jarig is, trakteert!’’, roept hij lachend.

“Daarom hebben we allerlei aantrekkelijke aanbiedingen samengesteld. Een GVB-cursus, een zesweekse vervolgcursus en oefenen met een pro: alles voor vijftig euro. Ik word tenslotte maar één keer vijftig,’’ zegt Knaap.

GVB-cursus voor 50 euro

Marco Knaap wil zoveel mogelijk mensen laten meedelen in de feestvreugde. “Een van de traktaties is de GVB-cursus. Vijf lesdagen van twee uur. Tien lesuren in totaal dus. Dat kost nu slechts vijftig euro.’’ Voor wie zijn GVB al gehaald heeft en meer uren wil maken om uiteindelijk zijn handicap te halen of verlagen, doet Marco ook een aanbieding. “Voor hen bieden we de vervolgcursus’’, legt hij uit. “Zes weken lang één uur les in een groepje van maximaal zes personen.’’ Ook voor deze aanbieding betalen de deelnemers slechts vijftig euro.

Oefenen met de pro

Het derde aanbod is voor golfers die hun technieken willen verbeteren door te  trainen onder begeleiding van een PGA golfprofessional. “Zij kunnen een abonnement afsluiten waarbij ze tweemaal per week kunnen oefenen met de pro’’, stelt Marco. “Dat abonnement kan al gelden voor één maand, maar ook voor twee of drie. Net zolang jij denkt nodig te hebben. Ook hiervoor betaal je slechts vijftig euro per maand.’’ Je kunt zelf kiezen wanneer je dit abonnement in wilt laten gaan.

Aanbiedingen

Meedelen in Marco’s feestvreugde? Ga naar https://www.dehogedijk.nl/golfacademy/marco-wordt-50-en-trakteert-actie/ voor alle feestelijke aanbiedingen.

(Advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer gisteren 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.

Advertorial Gezondheid & welzijn 27 nov. 2020 19:00

Groenhof Optiek: SOS voor droge ogen

Amstelveen - De koude dagen komen eraan en dat betekent verwarming hoger en gezellig de kaarsjes aan. Toch is niet iedereen hier blij mee, want mensen met droge ogen ervaren deze periode als minder behaaglijk. Jeuk, branderigheid of het gevoel dat er zand in de ogen zit. Het is een veelvoorkomend ongemak. Maar gelukkig heeft Groenhof Optiek de kennis én apparatuur in huis om voor u de juiste oplossing te zoeken.

Wonen 27 nov. 2020 13:45

Coming Up: geheel nieuwe en moderne Amstelveense woonwijk Legmeer

Amstelveen - Het verouderde bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen Zuid, gelegen tussen de wijken Middenhoven en Westwijk, moet de komende jaren worden omgevormd tot een moderne nieuwe woonwijk, die met name woonkansen moet gaan bieden voor mensen met lage en middeninkomens. De gemeente hoopt voor de ontwikkeling op een substantiele bijdrage uit het Rijksbudget Woningimpuls.