Market Discovery® : de metamorfose

AMSTELVEEN/AMSTERDAM - De bedrijven Market Discovery®, Job Discovery® en Sales Discovery® nemen aankomende zomer intrek in De Bajes. Het monumentale gebouw aan de Ouderkerkerlaan ondergaat momenteel een ingrijpende en omvangrijke verbouwing, om straks in volle glorie te herleven.

Nog een paar maanden en het zal rond het voormalige politiebureau in het Oude Dorp weer krioelen van zakelijke en persoonlijke bedrijvigheid, ook al omdat het nieuwe visrestaurant The WineKitchen At Sea op de begane grond wordt gevestigd.

RivierStaete
Al sinds 1993 is Market Discovery gevestigd in de hoofdstad. In het ooit zo prestigieuze kantorengebouw RivierStaete, gelegen langs rivier De Amstel in Amsterdam Zuid, groeide de organisatie opgericht door de Amstelveense ondernemer Claudio Mancinelli in nog geen kwart eeuw uit tot een succesvolle onderneming, die bedrijven volgens beproefd recept helpt bij het realiseren van omzetdoelstellingen.

Onfeilbaar
De zelf ontwikkelde en gepatenteerde methodieken en concepten waarmee Market Discovery, later versterkt met de entiteiten Job Discovery en Sales Discovery, de zakelijke markt benadert zijn nagenoeg onfeilbaar met als logisch gevolg dat groei nauwelijks blijkt in te perken. Momenteel werken zo’n vijftig personen bij de drie bedrijven, die zich onder meer professioneel bezighouden met advisering, het doen van vooronderzoeken (call center), het trainen, coachen en detacheren van commercieel personeel en de werving en selectie van salespersoneel.

Doorgroeien
Het is de hoogste tijd voor de tweede levensfase van het bedrijf, dat dankzij de gouden business-driehoek (market, job en sales) uit zijn jasje is gegroeid en zich bovendien niet meer thuis voelde in de vergane glorie van RivierStaete. In de straks royaal gerenoveerde Bajes krijgt Mancinelli met mededirecteuren Rogier van Hagen en Marco Knaap volop de kans kwalitatief door te pakken en verder te groeien. ‘We willen niet alleen een bedrijf zijn waar mensen graag zaken mee doen, maar ook een bedrijf waar mensen graag willen werken. In een (inspirerende) sfeer die afwijkt van een standaard kantoorgebouw. Met ons nieuwe onderkomen kunnen we daar nog beter aan voldoen,’ aldus Mancinelli.

Informatie
Market Discovery B.V. | Amsteldijk 166 (gebouw Rivierstaete) | 1079 LH Amsterdam
020 - 644 44 80 | www.marketdiscovery .nl |info@marketdiscovery.nl

Op de foto
Claudio Mancinelli voor het gebouw De Bajes. (Foto: Anko Stoffels)


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.