Market Discovery® : de metamorfose

AMSTELVEEN/AMSTERDAM - De bedrijven Market Discovery®, Job Discovery® en Sales Discovery® nemen aankomende zomer intrek in De Bajes. Het monumentale gebouw aan de Ouderkerkerlaan ondergaat momenteel een ingrijpende en omvangrijke verbouwing, om straks in volle glorie te herleven.

Nog een paar maanden en het zal rond het voormalige politiebureau in het Oude Dorp weer krioelen van zakelijke en persoonlijke bedrijvigheid, ook al omdat het nieuwe visrestaurant The WineKitchen At Sea op de begane grond wordt gevestigd.

RivierStaete
Al sinds 1993 is Market Discovery gevestigd in de hoofdstad. In het ooit zo prestigieuze kantorengebouw RivierStaete, gelegen langs rivier De Amstel in Amsterdam Zuid, groeide de organisatie opgericht door de Amstelveense ondernemer Claudio Mancinelli in nog geen kwart eeuw uit tot een succesvolle onderneming, die bedrijven volgens beproefd recept helpt bij het realiseren van omzetdoelstellingen.

Onfeilbaar
De zelf ontwikkelde en gepatenteerde methodieken en concepten waarmee Market Discovery, later versterkt met de entiteiten Job Discovery en Sales Discovery, de zakelijke markt benadert zijn nagenoeg onfeilbaar met als logisch gevolg dat groei nauwelijks blijkt in te perken. Momenteel werken zo’n vijftig personen bij de drie bedrijven, die zich onder meer professioneel bezighouden met advisering, het doen van vooronderzoeken (call center), het trainen, coachen en detacheren van commercieel personeel en de werving en selectie van salespersoneel.

Doorgroeien
Het is de hoogste tijd voor de tweede levensfase van het bedrijf, dat dankzij de gouden business-driehoek (market, job en sales) uit zijn jasje is gegroeid en zich bovendien niet meer thuis voelde in de vergane glorie van RivierStaete. In de straks royaal gerenoveerde Bajes krijgt Mancinelli met mededirecteuren Rogier van Hagen en Marco Knaap volop de kans kwalitatief door te pakken en verder te groeien. ‘We willen niet alleen een bedrijf zijn waar mensen graag zaken mee doen, maar ook een bedrijf waar mensen graag willen werken. In een (inspirerende) sfeer die afwijkt van een standaard kantoorgebouw. Met ons nieuwe onderkomen kunnen we daar nog beter aan voldoen,’ aldus Mancinelli.

Informatie
Market Discovery B.V. | Amsteldijk 166 (gebouw Rivierstaete) | 1079 LH Amsterdam
020 - 644 44 80 | www.marketdiscovery .nl |info@marketdiscovery.nl

Op de foto
Claudio Mancinelli voor het gebouw De Bajes. (Foto: Anko Stoffels)


Meer nieuws

Horeca gisteren 17:58

'Terrasje pakken'; Amstelveen geniet

Amstelveen - De heropening van de Amstelveense horeca-terrassen is vanmiddag uitstekend verlopen: vrijwel iedereen hield zich keurig aan de regels en veel mensen genoten ervan om weer een terrasje te kunnen pakken.

Algemeen gisteren 08:24

Man dumpt afval naast container en scheldt BOA's de huid vol

Amstelveen - Een inwoner die op Eerste Pinksterdag werd getraceerd nadat hij afval naast een ondergrondse container had gezet, heeft handhavers de huid volgescholden. Wethouder Herbert Raat (Handhaving, VVD) overweegt vervolgstappen tegen de agressieve bewoner.

Amstelveen van voorheen 31 mei 2020 21:00

Amstelveen van voorheen (197)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 197 een oude foto van de vroegere Middeldorpstraat (destijds Middendorpstraat), waarvan de huizen binnenkort gesloopt gaan worden voor de verbreding van de A9.

Algemeen 31 mei 2020 20:03

Fraaie legpuzzel Urbanuskerk uitgedeeld aan duizend ouderen

Amstelveen - Speciaal voor ouderen verstrekken de ouderenverenigingen KBO Bovenkerk-Aalsmeer en KBO Amstelveen/Ouderkerk (samen met het Bewonersplatform Bovenkerk) de komende periode duizend legpuzzels met een afbeelding van de Urbanuskerk. 

Algemeen 31 mei 2020 17:58

Handhaving Amstelveen op scherp: 'Morgen wordt een spannende dag'

Amstelveen - De gemeentelijke dienst Handhaving kijkt met gezonde spanning uit naar morgen (1 juni) als ook in Amstelveen de horeca weer open mag. De handhavers staan op scherp en houden morgen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.