Market Discovery® : de metamorfose

AMSTELVEEN/AMSTERDAM - De bedrijven Market Discovery®, Job Discovery® en Sales Discovery® nemen aankomende zomer intrek in De Bajes. Het monumentale gebouw aan de Ouderkerkerlaan ondergaat momenteel een ingrijpende en omvangrijke verbouwing, om straks in volle glorie te herleven.

Nog een paar maanden en het zal rond het voormalige politiebureau in het Oude Dorp weer krioelen van zakelijke en persoonlijke bedrijvigheid, ook al omdat het nieuwe visrestaurant The WineKitchen At Sea op de begane grond wordt gevestigd.

RivierStaete
Al sinds 1993 is Market Discovery gevestigd in de hoofdstad. In het ooit zo prestigieuze kantorengebouw RivierStaete, gelegen langs rivier De Amstel in Amsterdam Zuid, groeide de organisatie opgericht door de Amstelveense ondernemer Claudio Mancinelli in nog geen kwart eeuw uit tot een succesvolle onderneming, die bedrijven volgens beproefd recept helpt bij het realiseren van omzetdoelstellingen.

Onfeilbaar
De zelf ontwikkelde en gepatenteerde methodieken en concepten waarmee Market Discovery, later versterkt met de entiteiten Job Discovery en Sales Discovery, de zakelijke markt benadert zijn nagenoeg onfeilbaar met als logisch gevolg dat groei nauwelijks blijkt in te perken. Momenteel werken zo’n vijftig personen bij de drie bedrijven, die zich onder meer professioneel bezighouden met advisering, het doen van vooronderzoeken (call center), het trainen, coachen en detacheren van commercieel personeel en de werving en selectie van salespersoneel.

Doorgroeien
Het is de hoogste tijd voor de tweede levensfase van het bedrijf, dat dankzij de gouden business-driehoek (market, job en sales) uit zijn jasje is gegroeid en zich bovendien niet meer thuis voelde in de vergane glorie van RivierStaete. In de straks royaal gerenoveerde Bajes krijgt Mancinelli met mededirecteuren Rogier van Hagen en Marco Knaap volop de kans kwalitatief door te pakken en verder te groeien. ‘We willen niet alleen een bedrijf zijn waar mensen graag zaken mee doen, maar ook een bedrijf waar mensen graag willen werken. In een (inspirerende) sfeer die afwijkt van een standaard kantoorgebouw. Met ons nieuwe onderkomen kunnen we daar nog beter aan voldoen,’ aldus Mancinelli.

Informatie
Market Discovery B.V. | Amsteldijk 166 (gebouw Rivierstaete) | 1079 LH Amsterdam
020 - 644 44 80 | www.marketdiscovery .nl |info@marketdiscovery.nl

Op de foto
Claudio Mancinelli voor het gebouw De Bajes. (Foto: Anko Stoffels)


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 10:47

Druk op Amstelveense noodopvang neemt toe; scholen bereiden zich voor op Britse variant

Amstelveen - Hoewel op dit moment de situatie nog houdbaar is op scholen en bij opvangorganisaties in Amstelveen, meldt de gemeente dat de druk op de noodpvang toeneemt, groepen vol dreigen te raken en het lastiger wordt om de noodopvang te bemensen. Daarbij bereiden scholen zich voor op de Britse corona-variant.