Martin Garrix van plek 1 naar 2 in lijst 'populairste dj ter wereld'

Martin Garrix van plek 1 naar 2 in lijst 'populairste dj ter wereld' Foto: Martin Garrix. [Beeld:Louis van Baar, press The Media Nanny]

Amstelveen - De Amstelveense dj Martin Garrix is een plekje gezakt op de lijst van populairste dj's ter wereld. Garrix voerde de afgelopen 3 jaar de lijst van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag aan, maar moest dit jaar het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike voor zich dulden.  

Garrix eindigde voor David Guetta in de Top 3. De Top 100 werd afgelopen nacht gepresenteerd tijdens AMF, onderdeel van het Amsterdam Dance Event.

De in Amstelveen opgegroeide Garrix gaf recent nog in een interview in Het Parool aan de wereldranglijst totaal niet boeiend te vinden, omdat hij geen lijst nodig heeft om te doen wat hij leuk vindt.

Dj Armin van Buuren mocht de lijst tot op heden 5x aanvoeren, gevolgd door Tiësto en Garrix (beiden 3x). Van Buuren werd dit jaar 4e, Tiësto 8e. Ook de Nederlandse dj's Don Diablo (6), Oliver Heldens (7) en Afrojack (9) stonden dit jaar in de Top 10.


Reacties