Martin Garrix. [Beeld:Louis van Baar, press The Media Nanny]

Martin Garrix van plek 1 naar 2 in lijst 'populairste dj ter wereld'

Amstelveen - De Amstelveense dj Martin Garrix is een plekje gezakt op de lijst van populairste dj's ter wereld. Garrix voerde de afgelopen 3 jaar de lijst van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag aan, maar moest dit jaar het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike voor zich dulden.  

Garrix eindigde voor David Guetta in de Top 3. De Top 100 werd afgelopen nacht gepresenteerd tijdens AMF, onderdeel van het Amsterdam Dance Event.

De in Amstelveen opgegroeide Garrix gaf recent nog in een interview in Het Parool aan de wereldranglijst totaal niet boeiend te vinden, omdat hij geen lijst nodig heeft om te doen wat hij leuk vindt.

Dj Armin van Buuren mocht de lijst tot op heden 5x aanvoeren, gevolgd door Tiësto en Garrix (beiden 3x). Van Buuren werd dit jaar 4e, Tiësto 8e. Ook de Nederlandse dj's Don Diablo (6), Oliver Heldens (7) en Afrojack (9) stonden dit jaar in de Top 10.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.