Urban Arrow, MAUS Fietsen

MAUS Fietsen viert 2-jarig bestaan met Urban Arrow Roadshow op zaterdag 1 juni

Amstelveen - MAUS Fietsen aan de Amsterdamseweg 410 bestaat twee jaar en viert dat met een Urban Arrow Roadshow op zaterdag 1 juni 2024.

Eigenaar Maurice (Maus) Zandvliet laat weten op deze dag alle modellen van de Urban Arrow Family en Shorty getest kunnen worden.

Honderden euro’s voordeel

Bij aanschaf van een Urban Arrow Family-model valt er deze dag veel voordeel te behalen. Op deze dag is bij aankoop van een Family-model de Maxi Cosi-houder (twv 239,-) gratis, evenals de Regenhuif Plus (twv 379,-).

Bovendien deelt MAUS Fietsen Goodiebags uit en is er voor kinderen teken- en knutselgelegenheid. Ben je geïnteresseerd in een Urban Arrow? Kom dan 1 juni zeker naar MAUS Fietsen.

Topmerken

MAUS Fietsen opende op 31 mei 2022 de deuren en voert uitsluitend topmerken, waaronder Urban Arrow, Riese & Müller en Advanced Ebikes. Ook voert MAUS Fietsen reparaties en onderhoud uit aan alle fietsen (ook niet elektrisch) en wordt beoordeeld met 5 sterren op Google.

MAUS Fietsen 
Amsterdamseweg 410
www.mausfietsen.nl 
info@mausfietsen.nl 
020-362 70 14
(advertorial)


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.