De Kapper
Advertorial Beauty & Mode

Medewerkers De Kapper krijgen les van Leco

AMSTELVEEN - Leco van Zadelhoff, één van de bekendste stylisten van ons land, was op dinsdag 16 januari een speciale gast op een bijeenkomst van de Coiffeursclub. Medewerkers van de Amstelveense zaak De Kapper waren hierbij aanwezig en kregen handige tips van Leco.

De Kapper is lid van de Coiffeursclub, een club voor kappers die de laatste trends willen volgen en de nieuwste technieken willen leren toepassen. De club ontmoet regelmatig de beste haarstylisten uit binnen- en buitenland. Deze keer was het de beurt aan Leco van Zadelhoff om de aanwezige kappers meer over het vak te leren.

Sterrenstylist
Leco van Zadelhoff is in de afgelopen jaren zelf uitgegroeid tot een bekende Nederlander. Hij was onder meer de persoonlijke stylist van BN'ers als Leontine Borsato, Chantal Janzen en Daphne Deckers. Medewerkers van De Kapper Samantha en Kendall zeggen een inspirerende avond te hebben gehad. Zo kregen ze genoeg tijd om vragen te stellen en te sparren en tips en advies te krijgen van Leco.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.