Campus Uilenstede [Archief]
112

Meer dan 200 personen op feest bij Campus Uilenstede: politie grijpt in

Amstelveen – De Amstelveense politie heeft zaterdagavond een einde gemaakt aan een feest op studentencampus Uilenstede, waar meer dan 200 personen aanwezig waren. Volgens de politie waren er veel jongeren op afgekomen die niet op de Campus woonachtig zijn.

Dat meldt de Politie Amstelveen op Facebook. Rond half tien kreeg de politie melding van geluidsoverlast. Uit camerabeelden bleek dat er meer dan 200 personen zich hadden verzameld bij een grasveld nabij het sportcentrum op de Campus.

Meerdere politie-eenheden rukten rond tien uur uit richting de feestlocatie, om een einde aan het feest te maken. Volgens de politie werd niet voldoende afstand gehouden en was er een flinke hoeveelheid alcoholhoudende drank aanwezig.

Toen de politie ter plaatse kwam vertrokken de meeste personen direct van de locatie: de politie meldt dat veel feestgangers niet op de campus woonden.

De politie heeft een persoon een proces-verbaal weten te geven voor het organiseren van het feest. Ook werden twee grote speakers in beslag genomen.


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.