Meer dan 70 Amstelveense kunstenaars tonen werk tijdens Atelierroute

Amstelveen - Meer dan zeventig kunstenaars uit Amstelveen hebben ook vandaag (zondag 6 oktober) de deuren van hun ateliers opengesteld voor publiek. De Atelierroute Amstelveen, die gister begon, biedt Amstelveners vandaag nog kans om tussen 11.00 en 17.00 uur uiteenlopende kunst te bewonderen. 

Voor kunstenaars biedt de traditionele Atelierroute een mooie gelegenheid om hun werken te tonen en voor kunstliefhebbers is het een unieke kans om een kijkje te komen nemen in de ateliers.

Kijk voor alle deelnemende kunstenaars en ateliers op de website van de Atelierroute Amstelveen en maak er vandaag een kunstzinnige dag van.

Vandaag is ook nog een speciale expositie van deelnemende kunstenaars in Kunstuitleen Amstelveen aan het Stasplein te bewonderen tussen 11.00 en 17.00 uur.

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.