Archief [Eerdere melding]
112

Meerdere aanhoudingen na ruzie bij winkelcentrum Middenhoven

Amstelveen - De politie heeft woensdagavond meerdere aanhoudingen verricht na een ruzie tussen diverse personen bij winkelcentrum Middenhoven.

Rond kwart over 8 togen meerdere politie-eenheden met loeiende sirenes naar Middenhoven na een melding van een ruzie. 

De politie wist bij de zij-ingang van het winkelcentrum aan de kant van Grote Beer/Melkweg drie personen in de boeien te slaan. De ruziemakers werden aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde, het niet tonen van een ID en het niet voldoen aan een bevel/vordering.

Het is onduidelijk wat de aanleiding van de ruzie was. De arrestanten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politieactie werd gadegeslagen door behoorlijk wat buurtbewoners die door de sirenes gelarmeerd waren.

Deze zomer is het 's avonds behoorlijk onrustig in de wijk Middenhoven; diverse omwonenden ervaren veel overlast die zich concentreert rond het winkelcentrum en ontmoetingscentrum De Meent.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.