Davey Photography, Davey Baas
112

Meerdere gewonden bij zware kettingbotsing Beneluxbaan Amstelveen

Amstelveen - Op de Beneluxbaan in Amstelveen, ter hoogte van de kruising met de Hammarskjoldsingel, heeft maadagochtend een forse kettingbotsing plaatsgevonden, waarbij meerdere personen gewond zijn geraakt.

Het ongeval gebeurde rond tien voor elf in de rijrichting naar Amsterdam: hulpdiensten kwamen met veel materieel ter plaatse. Naast meerdere ambulances kwam ook de brandweer ter plekke, omdat een inzittende bekneld was geraakt en bevrijd moest worden. Voor zover raakte drie personen gewond. 

112-Vtf.jpg
Foto: VLN Nieuws

De schade aan de betrokken voertuigen is flink. De Beneluxbaan werd na het ongeval gedeeltelijk - vanaf de Bosrandweg in de richting van Amsterdam - afgesloten. De dienst verkeersongevallen analyse van de politie (VOA) is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:53

N522 (Ouderkerk-Amstelveen) aantal dagen dicht voor doorgaand verkeer

Amstelveen - De provinciale weg N522 (tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost) wordt tussen woensdagavond 7 juni en maandagochtend 12 juni afgesloten voor doorgaand verkeer, wegens werkzaamheden aan de nieuwe brugverbinding over de rivier De Amstel.

Algemeen gisteren 19:00

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Algemeen gisteren 13:37

Amstelveen in top 5 slimste gemeenten van Nederland

Amstelveen - Net als op talloze onderzoekslijstjes, scoort Amstelveen weer eens hoog in een nieuw onderzoek.  Amstelveen zou op basis van een nationale intelligentie-index namelijk tot de Top 5 van gemeenten van Nederland behoren waar de slimste mensen wonen.