Davey Photography, Davey Baas
112

Meerdere gewonden bij zware kettingbotsing Beneluxbaan Amstelveen

Amstelveen - Op de Beneluxbaan in Amstelveen, ter hoogte van de kruising met de Hammarskjoldsingel, heeft maadagochtend een forse kettingbotsing plaatsgevonden, waarbij meerdere personen gewond zijn geraakt.

Het ongeval gebeurde rond tien voor elf in de rijrichting naar Amsterdam: hulpdiensten kwamen met veel materieel ter plaatse. Naast meerdere ambulances kwam ook de brandweer ter plekke, omdat een inzittende bekneld was geraakt en bevrijd moest worden. Voor zover raakte drie personen gewond. 

112-Vtf.jpg
Foto: VLN Nieuws

De schade aan de betrokken voertuigen is flink. De Beneluxbaan werd na het ongeval gedeeltelijk - vanaf de Bosrandweg in de richting van Amsterdam - afgesloten. De dienst verkeersongevallen analyse van de politie (VOA) is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 gisteren 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.