Meerkamp kampt met technisch probleem: diverse binnenbaden dicht

Amstelveen - Vanwege een technisch probleem moeten zwemmers in zwembad De Meerkamp het voorlopig doen zonder golfslagbad, warmwaterbad en instructiebad. Nu binnen alleen nog het wedstrijdbad open is, heeft De Meerkamp besloten het buitenbad (weer) dagelijks te openen.

Het onderhoud aan een aantal binnenbaden - dat de afgelopen weken plaatsvond - heeft tot een onvoorzien technisch probleem geleid, waardoor binnen alleen het wedstrijdbad nog open is en de overige binnenbaden dicht zijn.

Hoe lang de sluting van de binnenbaden duurt is onduidelijk. Om zwemmers de mogelijkheid te geven om van meer baden gebruik te maken dan alleen het binnenwedstrijdbad, is het buitenbad met ingang van woensdag 31 augustus opnieuw dagelijks opengesteld. In het buitenbad is het vanaf vandaag weer mogelijk elke dag van 8:00 uur tot 10:00 uur banen te zwemmen. Van 10:30 uur tot 17:30 uur is het buitenbad open voor recreatief zwemmen.

Zie voor openingstijden: meerkamp.nl/openingstijden.  


Meer nieuws

Horeca vandaag 08:23

Ervaar de verrassende lunches & diners bij restaurant Micaro

Amstelveen - Micaro, synoniem voor een unieke smaakbeleving dat bereid is met liefde en geduld, daagt je uit om je zintuigen te laten verrassen. Stap binnen, ontspan en laat de waan van de dag achter je. Dit, terwijl je geniet van een lunch of diner die je verwachtingen overtreft.

Algemeen gisteren 16:48

Zwanenfamilie bivakkeert aan Jane Addamslaan: matig uw snelheid

Amstelveen - Een zwanenfamilie bivakkeert al enkele dagen op een smal grasstrookje tussen het fietspad en de autoweg aan de Jane Addamslaan in Westwijk. Hoewel het nog goed gaat, wordt verkeer verzocht om de snelheid te matigen zolang de zwanen er met hun kroost er zitten.

Sport gisteren 11:55

Dag van de Yoga: 17 juni gratis yoga bij Amity International School

Amstelveen - Zaterdag 17 juni 2023, van 10.00 tot 12.00 uur vindt gratis de Internationale Dag van de Yoga plaats bij Amity International School in Amstelveen. Deze ochtend wordt georganiseerd door de Ambassade van India uit Den Haag, in samenwerking met Stichting International Day of Yoga en Stichting Bridging the Gap. Zowel jong als oud is welkom om kennis te maken met yoga.