Meerlandenfonds zet Schakel en ARS in het zonnetje

Meerlandenfonds zet Schakel en ARS in het zonnetje Foto: Rob Ellermeijer (tweede van links) heeft De Schakel en Amstel River Singers in het zonnetje gezet. [Gemeente Amstelveen]

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer heeft gisteren twee cheques mogen uitreiken aan twee goede doelen. Het ging om De Schakel en de Amstel River Singers (ARS). Ellermeijer deed dat namens het Meerlandenfonds, dat ieder jaar goede doelen en verenigingen in het zonnetje zet.

De Schakel is actief in de regio Amstelland en zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking. Het deed een beroep op het Meerlandenfonds voor een ‘Fiets- beweegweek’ in de zomer van 2019 door Noord-Brabant waarbij deelnemers gecoacht en begeleid worden in hun zelfstandigheid door vrijwilligers. De Schakel kreeg een cheque van 500 euro.

Jubileum

ARS, een vrouwen barbershopkoor met 48 leden, viert op 26 oktober 2019 haar 25-jarig jubileum in de schouwburg van Amstelveen. Het Meerlandenfonds ondersteunt de viering van dit jubileum omdat hierdoor een groot publiek in aanraking komt met cultuur. ARS ontving een cheque van 575 euro.

Tijdens een feestelijk event in verenigingsgebouw De Parade van muziekvereniging Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout waren volgens een persbericht van de gemeente alleen maar vrolijke gezichten te zien. Wethouders van dertien gemeenten uit de regio deelden cheques uit aan vrijwilligers van verenigingen en goede doelen.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties