Meesters in het stomen

Meesters in het stomen Foto: Het vakkundige team van Stomerij Rembrandt

Ongeëvenaard, dat is de kwaliteit die Stomerij Rembrandt weet te bieden op het gebied van stomen, persen en wassen. Als een van de weinige warme stomerijen in de regio in combinatie met een ongekende vakkennis heeft Stomerij Rembrandt in de afgelopen jaren een bijzonder kreukvrij imago opgebouwd. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Eigenaar Fred Kooijman trekt met Stomerij Rembrandt niet alleen klanten uit Amstelveen en Amsterdam, maar uit heel Nederland. Als klein jongetje werd hij al gegrepen door het vak en hij verdiept zich sinds jongs af aan in de beste en nieuwste technieken om kleding en stoffen te reinigen. 

State of the art 
Zijn ongetemde passie heeft geresulteerd in een ‘state of the art’ stomerij met een superieur machinepark dat aan alle milieueisen voldoet en onbetwiste kwaliteit levert. Sinds jaar en dag gevestigd op dezelfde plek in Amstelveen Noord is het een komen en gaan van klanten: de vriendelijke medewerkers staan altijd klaar voor iedere klant en geen vraag is te gek. 

Vakidioten 
‘Vakidioten,’ zo noemt Fred zijn team en zijn liefde enthousiasme voor het vak is aanstekelijk. ‘Het is voor ons een uitdaging hoe de moeilijkste vlekken uit stoffen te krijgen, maar dat lukt vrijwel altijd,’ zegt Fred. Al meer dan eens is Stomerij Rembrandt redder in nood gebleken: of het nu een trouwjurk was die niet meer te redden leek, of die muffe deken waar de lucht niet uit wilde gaan. ‘We hebben ook  een speciale spoedservice en als het moet doen we het zelfs ambachtelijk met de hand,’ zegt Fred. 

Delicate stoffen 
Stomerij Rembrandt is onder andere zeer gespecialiseerd in delicate stoffen (bijvoorbeeld leer en suède), maar is echt van alle markten thuis: van beddengoed, dekbedden, dekens en gordijnen tot een overhemdenservice en het ‘kastklaar maken’. Eveneens voor kledingreparaties en onzichtbare stoppages kan je er terecht. ‘Wij doen alles op locatie, niets gaat naar een fabriek’, zegt Fred. 

24 uur service 
Uniek (en geliefd) is de 24-uurs breng en haalservice: klanten kunnen namelijk dag en nacht terecht om kleding te brengen of op te halen, door een zeer geavanceerd en beveiligd systeem dat altijd toegankelijk is met een speciale VIP-Rembrandtpas.  Met de VIP-pas hebben klanten bovendien recht op korting, die oploopt tot 20 procent. ‘Onze klanten zijn niet afhankelijk van de openingstijden van de winkel,’ zegt Fred.   

Persoonlijk 
Het ingenieuze breng- en haalsysteem maakt de stomerij overigens niet minder persoonlijk: want tijdens openingstijden is de bejegening warm en vriendelijk en natuurlijk vooral kundig. Stomerij Rembrandt wordt niet voor niets aangeraden door diverse topmerken (bijvoorbeeld door wooncentrum Co van der Horst en kledingmerk Max Mara) 

Het reinigen van kleding duurt maximaal 2 werkdagen, maar bij een spoedgeval staan de medewerkers ook klaar om te helpen: want geen vlek is Stomerij Rembrandt te gek. 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties