Eigenaren Steve en Mandy

Mei is sloffenmaand bij Patisserie Prenger

Amstelveen - De verse, overheerlijke banketbakkerssloffen van Patisserie Prenger vinden het hele jaar door gretig aftrek. Om liefhebbers te bekoren is het al enkele jaren een traditie dat Prenger de maand mei uitroept tot sloffenmaand. Ook dit jaar schiet Prenger in mei weer ouderwets uit zijn slof, met iedere week een andere smaak in de aanbieding.

In mei draait het team van Patisserie Prenger overuren. Liefhebbers van de sloffen komen uit alle windstreken naarde winkels en verkooppunten van Prenger, want je betaalt voor de actiesloffen geen 14,95, maar slechts 10 euro. Eigenaar Steve Bouman vertelt dat de banketbakkersslof het hele jaar door een van de best verkopende producten is. Dat heeft natuurlijk een reden. Voor Steve staat versheid, kwaliteit en smaak namelijk gezamenlijk op één en Prengers sloffen worden daarom volop geprezen. ‘We maken al onze producten allemaal in onze eigen bakkerij in Amstelveen met de beste grondstoffen, dus ze liggen altijd supervers in de winkel of de supermarkt.’

Zeven smaken

Prenger heeft de banketbakkerslof in vele aansprekende variaties. ‘Tijdens de sloffenmaand hebben we sloffen in zeven smaken,’ zegt Steve. Prenger heeft de keuze uit zowel smakelijke klassiekers (aardbeien, bosvruchten, appel) als de meer moderne smaken: Salty Caramel, Frambozen-Meringue, Pavlova en Chunky Monkey. En eerlijk is eerlijk: het is erg moeilijk kiezen, want ze zijn allemaal even smaakvol.

Moederdag

In de week voorafgaand aan Moederdag (zondag 14 mei) is kiezen wellicht wat minder moeilijk, want dan is traditiegetrouw de aardbeienslof in de aanbieding. ‘De vraag naar aardbeiensloffen is dan altijd groot,’ zegt Steve. ‘Dus speciaal voor de mama’s zijn ze van 8 tot en met 14 mei in de aanbieding.’

De sloffen zijn in de meimaand verkrijgbaar in de winkels van Prenger (Amsterdamseweg, Groenhof) en in de supermarkten (AH Amsterdamseweg, Jumbo Buitenveldert), maar je kan de sloffen ook online bestellen via www.patisserieprenger.nl.

MEIMAAND SLOFFENMAAND VAN 14,95 VOOR 10,-

1 - 7 mei : Bosvruchtenslof
8 - 14 mei : Aardbeienslof
15 - 21 mei : Chunky Monkey slof
22 - 28 mei : Frambozen-Meringue slof
29 mei - 4 juni : Salty Caramel slof

Patisserie Prenger
Amsterdamseweg 148 / wc Groenhof
Telefoon 020 641 24 08
info@patisserieprenger.nl
www.patisserieprenger.nl

Dit artikel verscheen eerder in AmstelveenZ Magazine mei 2023, nummer 78.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.