Eigenaren Steve en Mandy

Mei is sloffenmaand bij Patisserie Prenger

Amstelveen - De verse, overheerlijke banketbakkerssloffen van Patisserie Prenger vinden het hele jaar door gretig aftrek. Om liefhebbers te bekoren is het al enkele jaren een traditie dat Prenger de maand mei uitroept tot sloffenmaand. Ook dit jaar schiet Prenger in mei weer ouderwets uit zijn slof, met iedere week een andere smaak in de aanbieding.

In mei draait het team van Patisserie Prenger overuren. Liefhebbers van de sloffen komen uit alle windstreken naarde winkels en verkooppunten van Prenger, want je betaalt voor de actiesloffen geen 14,95, maar slechts 10 euro. Eigenaar Steve Bouman vertelt dat de banketbakkersslof het hele jaar door een van de best verkopende producten is. Dat heeft natuurlijk een reden. Voor Steve staat versheid, kwaliteit en smaak namelijk gezamenlijk op één en Prengers sloffen worden daarom volop geprezen. ‘We maken al onze producten allemaal in onze eigen bakkerij in Amstelveen met de beste grondstoffen, dus ze liggen altijd supervers in de winkel of de supermarkt.’

Zeven smaken

Prenger heeft de banketbakkerslof in vele aansprekende variaties. ‘Tijdens de sloffenmaand hebben we sloffen in zeven smaken,’ zegt Steve. Prenger heeft de keuze uit zowel smakelijke klassiekers (aardbeien, bosvruchten, appel) als de meer moderne smaken: Salty Caramel, Frambozen-Meringue, Pavlova en Chunky Monkey. En eerlijk is eerlijk: het is erg moeilijk kiezen, want ze zijn allemaal even smaakvol.

Moederdag

In de week voorafgaand aan Moederdag (zondag 14 mei) is kiezen wellicht wat minder moeilijk, want dan is traditiegetrouw de aardbeienslof in de aanbieding. ‘De vraag naar aardbeiensloffen is dan altijd groot,’ zegt Steve. ‘Dus speciaal voor de mama’s zijn ze van 8 tot en met 14 mei in de aanbieding.’

De sloffen zijn in de meimaand verkrijgbaar in de winkels van Prenger (Amsterdamseweg, Groenhof) en in de supermarkten (AH Amsterdamseweg, Jumbo Buitenveldert), maar je kan de sloffen ook online bestellen via www.patisserieprenger.nl.

MEIMAAND SLOFFENMAAND VAN 14,95 VOOR 10,-

1 - 7 mei : Bosvruchtenslof
8 - 14 mei : Aardbeienslof
15 - 21 mei : Chunky Monkey slof
22 - 28 mei : Frambozen-Meringue slof
29 mei - 4 juni : Salty Caramel slof

Patisserie Prenger
Amsterdamseweg 148 / wc Groenhof
Telefoon 020 641 24 08
info@patisserieprenger.nl
www.patisserieprenger.nl

Dit artikel verscheen eerder in AmstelveenZ Magazine mei 2023, nummer 78.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:32

Koninklijke onderscheiding Renske Peters stichting Beschermers Amstelland

Amstelveen - Op 4 juni ontving Renske Peters uit handen van burgemeester Tjapko Poppens een koninklijke onderscheiding tijdens de opening van de 15e Amstellanddag op Wester-Amstel. Renske Peters kreeg dit lintje vanwege haar jaarlange, onvermoeibare inzet voor de bescherming van de natuur in het Amstelland. 

Kunst & Cultuur gisteren 11:00

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.