Davey Photography, Davey Baas
112

Meisje op fiets aangereden op Van der Hooplaan

Amstelveen - Nabij de winkelstrip aan de Van der Hooplaan is maandagmiddag een jonge fietsster in aanrijding gekomen met een automobilist.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Ambrosiuslaan. Op die plek wordt het fietspad kort onderbroken voor autoverkeer dat vanaf de Van der Hooplaan de parallelweg bij de winkelstrip op rijdt.

Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer totdat het ambulancepersoneel ter plaatse was. Het meisje raakte naar verluidt lichtgewond. De politie heeft het weggedeelte afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 14:19

Na brief ook videoboodschap van burgemeester Amstelveen

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft, na een open brief aan alle Amstelveners eerder deze week, ook een videoboodschap uitgedaan aan inwoners, nu het aantal corona-besmettingen onder Amstelveners flink blijft toenemen.

Algemeen gisteren 10:35

Amstelveen start bomenkwekerij voor kinderen: de Kinderbomenbank

Amstelveen – Een kwekerij waar basisschoolkinderen onder begeleiding van de gemeente bijna 900 bomen gaan kweken, die over een aantal jaar elders in de stad worden aangeplant. Amstelveen beleefde gisteren een primeur met de start van de eerste Kinderbomenbank van Nederland.  

Corona Amstelveen 22 okt. 2020 16:37

57 Amstelveners afgelopen 24 uur positief getest op Covid19

Amstelveen - De afgelopen 24 uur zijn 57 Amstelveners positief getest op het Covid19-virus. Hoewel het aantal positief geteste Amstelveners aan de hoge kant blijft, was er in Amstelveen in tegenstelling tot landelijk geen sprake van een recordaantal dagbesmettingen.

Algemeen 22 okt. 2020 13:31

Overleg over educatieve invulling Amstelveense bunker

Amstelveen - Eind oktober gaat gemeente Amstelveen met het het Verzetsmuseum, de stichting Amstelveen Oranje, het CIDI, de Vereniging Historisch Amstelveen en het Museum zonder Muren in overleg over een educatieve invulling van de Amstelveense bunker aan de Wolfert van Borsselenweg.