Mennings verlaat Cobra Museum en vertrekt naar Limburg

Mennings verlaat Cobra Museum en vertrekt naar Limburg

Amstelveen – Bert Mennings wordt de nieuwe algemeen directeur van het Limburgs Museum. De geboren Gelderlander is momenteel als business developer nog verbonden aan het Cobra Museum in Amstelveen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Volgens een persbericht van het Limburgs Museum moet Mennings er voor gaan zorgen dat meer mensen op moderne wijze maatschappelijk-culturele verhalen van Limburg door de jaren heen gaan ervaren. Er wordt ook vermeld dat de toekomstige directeur bij het Cobra Museum op ‘succesvolle wijze een impuls heeft gegeven aan het cultureel ondernemerschap waardoor het museum de afgelopen jaren heeft kunnen investeren in een nieuwe artistieke koers’.

Blij

Mennings trad zes en een half jaar geleden aan als business developer bij het Cobra Museum en is blij met zijn nieuwe functie. “Ik kijk ernaar uit om, samen met het geweldige team van het Limburgs Museum, mooie en interessante verhalen te gaan vertellen over het rijke heden en verleden van Limburg”, zegt Mennings in het persbericht.

Mennings zal vanaf vandaag al betrokken zijn bij het Limburgs Museum en met ingang van 1 april de functie van algemeen directeur op zich nemen. De Gelderlander zal zich ook gaan vestigen in Venlo. 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties