Advertorial Verkeer & Vervoer

Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen: superieure service op nieuwe locatie

Amstelveen - 35 jaar lang was Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen gevestigd aan de Ouderkerkerlaan 150. Begin dit jaar verhuisde de onder veel Amstelveners zeer bekende dealer van het exclusieve en geliefde automerk naar Spinnerij op bedrijventerrein Legmeer: een nieuwe locatie, met natuurlijk de vertrouwde topservice als altijd. 

Zolang Stern al Mercedes-Benz dealer is in Amstelveen houdt het er een vaste filosofie op na; een filosofie die werkt. ‘Wij profileren ons al jaren als goede buur: betrokken, betrouwbaar en behulpzaam’, zegt de vriendelijke vestigingsmanager Marco Wesdorp. Naast Amstelveen is hij verantwoordelijk voor de Stern-vestigingen in Amsterdam Zuidoost en West. Toen duidelijk werd dat de locatie aan de Ouderkerkerlaan zou worden herontwikkeld tot woonlocatie, is goed gekeken naar een geschikte vervangende locatie voor de beroemde Amstelveense autodealer. ‘We wilden perse in Amstelveen blijven’, zegt Wesdorp. De keus viel op Spinnerij 11, aan de buitenzijde van bedrijventerrein Legmeer.

Rapportcijfer 9,5
Het eenvoudig te bereiken en centraal gelegen pand, met een showroom en een zeer ruime state-of-the-art werkplaats voorzien van de nieuwste innovaties en technieken, krijgt de komende periode nog een make -over, maar voor de klanten betekent de nieuwe locatie nu al een verdere level-up van het toch al bijzonder hoge serviceniveau. De dealer wordt volgens klanttevredenheidsonderzoek beoordeeld met liefst een 9,5.

De Amstelveense Mercedes-Benz dealer heeft een ongekend trouw en groot klantenbestand. ‘Onze klanten komen letterlijk uit heel Nederland, van Texel tot Maastricht,’ zegt Wesdorp. Dat zoveel klanten trouw zijn en blijven aan de Amstelveense Mercedes-Benz dealer, komt naast de perfecte service vooral ook door de laagdrempelige sfeer. ‘Je kan hier ook gewoon een kopje koffie komen drinken en iedereen is welkom’, duidt Wesdorp het unieke karakter van de vestiging.

Meer goed nieuws
Uiteraard biedt de nieuwe showroom een grote verscheidenheid aan Mercedes-Benz modellen. Meer goed nieuws is dat de vestiging binnenkort officieel een Bedrijfs wagen Servicepunt (aftersales) wordt én dat ook bezitters van andere automerken welkom zijn om de unieke service te ervaren. Tot slot, breng je je auto voor onderhoud naar deze Stern-vestiging, dan wordt de auto gratis gewassen in de nieuwe wasstraat: superieure service, zoals het hoort.

Mercedes-Benz dealer Stern
Spinnerij 11
1185 ZN Amstelveen
020 6457657
www.stern.nl 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.