Advertorial Verkeer & Vervoer

Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen: superieure service op nieuwe locatie

Amstelveen - 35 jaar lang was Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen gevestigd aan de Ouderkerkerlaan 150. Begin dit jaar verhuisde de onder veel Amstelveners zeer bekende dealer van het exclusieve en geliefde automerk naar Spinnerij op bedrijventerrein Legmeer: een nieuwe locatie, met natuurlijk de vertrouwde topservice als altijd. 

Zolang Stern al Mercedes-Benz dealer is in Amstelveen houdt het er een vaste filosofie op na; een filosofie die werkt. ‘Wij profileren ons al jaren als goede buur: betrokken, betrouwbaar en behulpzaam’, zegt de vriendelijke vestigingsmanager Marco Wesdorp. Naast Amstelveen is hij verantwoordelijk voor de Stern-vestigingen in Amsterdam Zuidoost en West. Toen duidelijk werd dat de locatie aan de Ouderkerkerlaan zou worden herontwikkeld tot woonlocatie, is goed gekeken naar een geschikte vervangende locatie voor de beroemde Amstelveense autodealer. ‘We wilden perse in Amstelveen blijven’, zegt Wesdorp. De keus viel op Spinnerij 11, aan de buitenzijde van bedrijventerrein Legmeer.

Rapportcijfer 9,5
Het eenvoudig te bereiken en centraal gelegen pand, met een showroom en een zeer ruime state-of-the-art werkplaats voorzien van de nieuwste innovaties en technieken, krijgt de komende periode nog een make -over, maar voor de klanten betekent de nieuwe locatie nu al een verdere level-up van het toch al bijzonder hoge serviceniveau. De dealer wordt volgens klanttevredenheidsonderzoek beoordeeld met liefst een 9,5.

De Amstelveense Mercedes-Benz dealer heeft een ongekend trouw en groot klantenbestand. ‘Onze klanten komen letterlijk uit heel Nederland, van Texel tot Maastricht,’ zegt Wesdorp. Dat zoveel klanten trouw zijn en blijven aan de Amstelveense Mercedes-Benz dealer, komt naast de perfecte service vooral ook door de laagdrempelige sfeer. ‘Je kan hier ook gewoon een kopje koffie komen drinken en iedereen is welkom’, duidt Wesdorp het unieke karakter van de vestiging.

Meer goed nieuws
Uiteraard biedt de nieuwe showroom een grote verscheidenheid aan Mercedes-Benz modellen. Meer goed nieuws is dat de vestiging binnenkort officieel een Bedrijfs wagen Servicepunt (aftersales) wordt én dat ook bezitters van andere automerken welkom zijn om de unieke service te ervaren. Tot slot, breng je je auto voor onderhoud naar deze Stern-vestiging, dan wordt de auto gratis gewassen in de nieuwe wasstraat: superieure service, zoals het hoort.

Mercedes-Benz dealer Stern
Spinnerij 11
1185 ZN Amstelveen
020 6457657
www.stern.nl 


Meer nieuws

Wonen vandaag 15:35

Amstelveen komt met nieuwe actie voor aanschaf zonnepanelen

Amstelveen - Huiseigenaren in Amstelveen Noord kunnen binnenkort weer profiteren van voordeel bij de aanschaf van zonnepanelen. Gemeente Amstelveen organiseert samen met het Regionaal Energieloket een collectieve inkoopactie.

Corona Amstelveen gisteren 14:55

Verdubbeling corona-besmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal vastgestelde corona-besmettingen (COVID-19) is in Amstelveen opgelopen naar 203, nagenoeg een verdubbeling ten opzichte van een week eerder, zo blijkt uit een nieuwe update van het RIVM.

Verkeer & Vervoer gisteren 14:28

Test met ‘wachtrijvoorspeller’ wordt uitgebreid

Amstelveen - De provincie Noord-Holland gaat een technische test met zogenoemde 'wachtrijvoorspellers', die het aantal wachtende auto's voor een verkeerslicht voorspellen om de doorstroming te bervorderen, uitbreiden. De voorspeller wordt al ingezet op de N201 nabij Schiphol, maar het ligt uiteindelijk in de bedoeling de nieuwe techniek op 270 kruispunten in de provincie in te zetten.