Davey Photography, Davey Baas
112

Mercedessen crashen op rotonde Colijnweg Amstelveen

Amstelveen – Op rotonde van de de Burgemeester A. Colijnweg, parallel aan Rijksweg A9 in Amstelveen, heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's.

Het ongeval gebeurde tegen half twee door nog onduidelijke oorzaak. Een ambulance werd met grote spoed opgeroepen en een van de betrokkenen is naar het ziekenhuis vervoerd.

Een van de auto's schoot bij het ongeval dwars over de rotonde, die is gelegen nabij de Nieuwe Meerlaan. Twee voertuigen, een Mercedes CLA en een B-Klasse, liepen schade op. Een sleepbedrijf is ter plaatse; de weg is enige tijd afgezet. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

 

De politie kwam ter plaatse met een speciale Kia e-Niro; de elektrische wagen is onderdeel van een onderzoek naar de verduurzaming  van het politiewagenpark in Amsterdam. De e-Niro is speciaal aangepast voor politiewerk en wordt een jaar lang als proef getest.

De Colijnweg ligt langs de A9 en het Amsterdamse bos waar een snelheid van 80 kilometer is toegestaan. De weg verbindt het Oude Dorp van Amstelveen met de Nieuwe Meerlaan in het Amsterdamse bos.

Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.