Met de expertise van Simon de Bruin slaap je beter 

AMSTELVEEN - De sfeervolle speciaalzaak aan de Binderij 1 verzorgt al ruim een kwart eeuw voor menig Amstelvener (en voor velen daar buiten) een goede nachtrust. Ooit gestart als waterbeddenexpert, maar uitgegroeid tot een volwaardig beddenspecialist: Simon de Bruin Slaapcomfort. ‘Wij proberen je echt te helpen om van je slaapprobleem of rugklachten af te komen’, zo zegt eigenaar en naamgever Simon de Bruin.  

Een bekend Amstelveens gezicht voor velen. Simon komt dan ook uit een typisch Amstelveense en ondernemende familie. ‘Mijn ouders hadden ooit een stoffenzaak op Groenhof. Ik wilde altijd al ondernemen en ben ooit in de beddenbranche gerold.’ Zijn vorige bedrijf, Simon de Bruin Waterbedden, was niet ver van de huidige zaak gevestigd. ‘Het zat waar ooit de oude wasstraat van de Ford garage van de firma Splinter zat, maar we groeiden uit ons jasje en zo zijn we hier terecht gekomen en op deze plek bieden wij inmiddels alles aan wat verwant is aan de slaapkamer, zoals kasten, ledikanten en bedtextiel.’

Advies
Bij Simon de Bruin kun je terecht voor het beste advies op maat. ‘Wij hebben een andere benadering dan menig beddenwinkel. We adviseren op jouw budget, maar kijken daarbij wel naar de kwaliteit. Een boxspring is de trend van dit moment, maar past niet bij ieder lichaam, daar zijn we eerlijk over. Uiteindelijk gaat het om het beste comfort, passend bij jou. En alles wordt speciaal op maat gemaakt.’

Top duo
Simon en Annemieke (ook al jaren gelukkig getrouwd) runnen de zaak al 27 jaar met z’n twee. ‘We zijn een heel goed team. We vullen elkaar perfect aan en vertrouwen blind op elkaar. Ja, ook thuis gaat het vaak over het werk, tot ergernis van onze dochter’, lacht Annemieke.
‘In de zaak is altijd één van ons twee aanwezig, maar meestal allebei. Dat is zowel voor ons als voor de klant prettig. Bij ons ben je als klant geen ordernummer, maar heb je gewoon een naam. We zijn een klein bedrijf en willen ook klein blijven om dat persoonlijke klantencontact hoog te houden.’

Ondergeschoven kindje
Een bed is volgens Simon nog altijd een ondergeschoven kindje. ‘Er zijn zoveel mensen met slaapmoeilijkheden, rugklachten en andere lichamelijke problemen. Veel van deze klachten kunnen verholpen worden door een goed bed. Je mag je rug naar mijn idee nooit in geld uitdrukken. Je ligt gemiddeld 8 uur in je bed, dan moet je bed toch gewoon goed zijn en perfect bij je passen? Waarbij prijs en kwaliteit in evenwicht moeten zijn.’

Complete slaapkamer
Naast bedden en matrassen kun je bij Simon de Bruin ook terecht voor de rest van de slaapkamer. Van linnengoed tot kussens en van nachtkastjes tot verlichting. En dat kun je zo gek maken als je zelf wilt.

En slaag je nog voor het eind van het jaar voor een bed (of toebehoren), dan profiteer je nog van de prijzen van 2016. ‘We denken graag met u mee, dus loop gerust eens binnen’, aldus Simon.
Tot slot nog een primeur. Simon: ‘Vanaf half december zijn we exclusief dealer van een prachtig Zweeds boxspring merk, uniek in comfort, dus u zult nog van ons horen.’


Informatie

Simon de Bruin Slaapcomfort | Binderij 1 | Telefoon 020 645 69 21 | info@simondebruin.nl www.simondebruin.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen vandaag 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport vandaag 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.