Tasty Tapas & Pinchos

Met wie wil jij een avondje Spaans genieten van Tasty Tapas?

Amstelveen - De nieuwe Amstelveense horeca-sensatie Tasty Tapas biedt in samenwerking met AmstelveenZ.nl lezers de kans om gratis een avondje culinair Spaans te genieten met een Tasty Tapas Voordeelbox ter waarde van 59 euro.

Tasty Tapas & Pinchos is nog maar kort open, maar een doorslaand succes. Vanwege dat succes mag AmstelveenZ.nl twee voordeelboxen ter waarde van 59 euro verloten onder lezers.

Hoe maak je kans?

Meedoen is heel eenvoudig: tag onder dit artikel (Facebook of  Instagram) je favoriete vriend(in), familielid of kennis met wie jij van de overheerlijke Tasty Tapas Voordeelbox voor 2 a 3 personen zou willen genieten (inclusief fles wijn) en laat in de reacties weten waarom. En.., je maakt meer kans als je Tasty Tapas Amstelveen op Facebook of Instagram  liked.

Heb je geen social media en wil je toch kans maken? Een e-mail sturen kan ook naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Tasty Tapas; vermeld daarbij met wie je graag wilt genieten van de Voordeelbox. AmstelveenZ maakt de twee winnaars aanstaande maandag (1 maart 2021) bekend. Klik hier voor de AmstelveenZ-actievoorwaarden.

Bestellen met kortingscode (di-wo-do)

Je kunt de overheerlijkste tapas van Tasty Tapas natuurlijk ook gewoon (betaald) bestellen via de website (klik hier). Doe je dat op dinsdag, woensdag of donderdag in februari: dan krijg je  korting met de kortingscode Amstelveenz


Meer nieuws

Politiek vandaag 21:00

Amstelveen by night (42)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 42e dag dat de avondklok geldt, een foto van Molen De Dikkert op de hoek Molenweg/Amsterdamseweg.

Algemeen vandaag 15:54

Amstelveen & KPN sluiten deal: 35.000 huishoudens aan glasvezel

Amstelveen - Zo’n 35.000 huishoudens in Amstelveen krijgen de komende jaren een glasvezelaansluiting voor sneller internet. Wethouder Rob Ellermeijer en Willem Offerhaus van KPN ondertekenden daartoe vrijdag 5 maart 2021 een overeenkomst. 

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 15:40

Steeds meer kleur in Amstelveense bermen en gazons

Amstelveen - In diverse Amstelveense bermen en gazons komen de kleurrijke bloemen weer op nu het voorjaar dichterbij komt. Op diverse plaatsen in Amstelveen, zoals aan de Groen van Prinstererlaan en de Burgemeester Haspelslaan, zijn al volop bloemen te zien.

Algemeen vandaag 15:00

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - Vanaf vandaag (5 maart 2021) wordt weer een nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine verspreid in Amstelveen en omgeving. In nummer 56 blikken we onder andere terug op oude ingrijpende stadsplannen die uiteindelijk niet werden uitgevoerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 12:46

Honderden bewoners Bovenkerk in actie tegen nieuwe bussluis

Amstelveen – Het Actiecomité Veilig Bovenkerk vecht de voorgenomen komst van een bussluis  op de Legmeerdijk/Noorddammerlaan aan omdat het door de gemeente afgenomen draagvlakonderzoek belangrijke informatie miste. Het comite heeft vanmorgen honderden handtekeningen van bezorgde bewoners uit voornamelijk het midden van de wijk overhandigd aan verantwoordelijk wethouder Rob Ellermeijer (Verkeer, VVD).

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 11:44

Wachten op de bloesem

Amstelveen - Het is voorlopig nog even wachten op de bloesem in het Amstelveense Bloesempark in het Amsterdamse bos. Hoewel de 400 kersenbomen in het park behoorlijk in knop staan, is van een bloesemexplosie nog geen sprake.