De huisgemaakte lasagne van Napa Italia.

Met wie wil jij genieten van de huisgemaakte lasagne van Napa Italia?

Amstelveen/Ouderkerk – Restaurant Napa Italia in Ouderkerk aan de Amstel verzorgt sinds kort huisgemaakte lasagne als take-away gerecht. AmstelveenZ verloot een lasagnediner voor 2 personen onder lezers.

Wil jij kans maken op zo’n heerlijke lasagnemaaltijd: tag dan die persoon onder dit bericht op Facebook met wie jij van deze heerlijke lasagne wil genieten. Natuurlijk mag je de maaltijd voor 2 ook aan iemand anders gunnen! Geen Facebook? Mail dan naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Lasagne-actie Napa.

Ook vegetarisch
Je hebt de keuze uit The Original Homemade Lasagne (met gehakt, besjamel- en tomatensaus, paprika en Parmezaanse kaas) of The Vegetarian (met pesto, besjamelsaus, scamorza, courgette en Parmezaanse kaas).

Napa Italia in de Kerkstraat 61 in Ouderkerkaan de Amstel is tijdens de coronaperiode geopend voor take away-gerechten (bezorgen in overleg). Kan je niet wachten of je gewonnen hebt? Bestellen kan natuurlijk altijd: 020 770 88 84 

homemade_lasagne_napa_nieuw.jpg

Klik hier voor de AmstelveenZ actievoorwaarden. AmstelveenZ maakt woensdag 6 mei de winnaar bekend! Napa Italia is een van de vele Take Away Toppers in Amstelveen & nabije omgeving!


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.