De huisgemaakte lasagne van Napa Italia.

Met wie wil jij genieten van de huisgemaakte lasagne van Napa Italia?

Amstelveen/Ouderkerk – Restaurant Napa Italia in Ouderkerk aan de Amstel verzorgt sinds kort huisgemaakte lasagne als take-away gerecht. AmstelveenZ verloot een lasagnediner voor 2 personen onder lezers.

Wil jij kans maken op zo’n heerlijke lasagnemaaltijd: tag dan die persoon onder dit bericht op Facebook met wie jij van deze heerlijke lasagne wil genieten. Natuurlijk mag je de maaltijd voor 2 ook aan iemand anders gunnen! Geen Facebook? Mail dan naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Lasagne-actie Napa.

Ook vegetarisch
Je hebt de keuze uit The Original Homemade Lasagne (met gehakt, besjamel- en tomatensaus, paprika en Parmezaanse kaas) of The Vegetarian (met pesto, besjamelsaus, scamorza, courgette en Parmezaanse kaas).

Napa Italia in de Kerkstraat 61 in Ouderkerkaan de Amstel is tijdens de coronaperiode geopend voor take away-gerechten (bezorgen in overleg). Kan je niet wachten of je gewonnen hebt? Bestellen kan natuurlijk altijd: 020 770 88 84 

homemade_lasagne_napa_nieuw.jpg

Klik hier voor de AmstelveenZ actievoorwaarden. AmstelveenZ maakt woensdag 6 mei de winnaar bekend! Napa Italia is een van de vele Take Away Toppers in Amstelveen & nabije omgeving!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.

112 12 jul. 2020 22:57

Vechtpartij in Middenhoven; jongeren op de vuist

Amstelveen - In de wijk Middenhoven in Amstelveen Zuid is zondagavond een grote vechtpartij uitgebroken, waarbij tientallen jongeren waren betrokken. De politie is met veel eenheden in de wijk en zette ook hondengeleiders in.