De huisgemaakte lasagne van Napa Italia.

Met wie wil jij genieten van de huisgemaakte lasagne van Napa Italia?

Amstelveen/Ouderkerk – Restaurant Napa Italia in Ouderkerk aan de Amstel verzorgt sinds kort huisgemaakte lasagne als take-away gerecht. AmstelveenZ verloot een lasagnediner voor 2 personen onder lezers.

Wil jij kans maken op zo’n heerlijke lasagnemaaltijd: tag dan die persoon onder dit bericht op Facebook met wie jij van deze heerlijke lasagne wil genieten. Natuurlijk mag je de maaltijd voor 2 ook aan iemand anders gunnen! Geen Facebook? Mail dan naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Lasagne-actie Napa.

Ook vegetarisch
Je hebt de keuze uit The Original Homemade Lasagne (met gehakt, besjamel- en tomatensaus, paprika en Parmezaanse kaas) of The Vegetarian (met pesto, besjamelsaus, scamorza, courgette en Parmezaanse kaas).

Napa Italia in de Kerkstraat 61 in Ouderkerkaan de Amstel is tijdens de coronaperiode geopend voor take away-gerechten (bezorgen in overleg). Kan je niet wachten of je gewonnen hebt? Bestellen kan natuurlijk altijd: 020 770 88 84 

homemade_lasagne_napa_nieuw.jpg

Klik hier voor de AmstelveenZ actievoorwaarden. AmstelveenZ maakt woensdag 6 mei de winnaar bekend! Napa Italia is een van de vele Take Away Toppers in Amstelveen & nabije omgeving!


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 20:00

De nieuwste innovaties ervaren in the blue room

Amstelveen - Koudijs is dé winkel voor toonaangevende merken op het gebied van beeld en geluid, witgoed en wifi . Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en is dan ook een begrip in Amstelveen. Maar wie momenteel door het Oude Dorp rijdt, ziet een opvallend verschijnsel.. een compleet blauwe etalage trekt de aandacht van voorbijgangers. Eigenaren Steven en Marri-Anne lichten alvast een tipje van de ‘blauwe’ sluier op over de binnenkort te openen Blue Room.

Algemeen gisteren 10:58

Amstelveen opent steunpunt voor gedupeerden toeslagenaffaire

Amstelveen - Omdat ook in Amstelveen tientallen ouders ernstig in de problemen zijn geraakt doordat de Belastingdienst ten onrechte de kinderopvangtoeslag stopzette en terugvorderde (de zogenoemde Toeslagenaffaire), heeft Gemeente Amstelveen een speciaal Steunpunt Kinderopvangtoeslagaffaire opgericht.   

112 gisteren 08:57

Beboete linksrijder op Beneluxbaan 'sorteerde 2 km van tevoren voor'

Amstelveen - Een automobilist die gisterenavond door de politie werd staande gehouden op de Beneluxbaan omdat hij onnodig lang links reed, kwam met een bijzondere verklaring voor zijn rijgedrag. De bestuurder  beweerde dat hij 2 kilometer van te voren besloot voor te sorten voor het verkeerslicht.