Vlnr 1e rij: Dame Blanche, Halzenoot-Praline, Mango-Framboos. 2e rij: Oreo Cookies, Pistache Witte Choco, Yoghurt Kers

Met wie wil jij genieten van een perfecte Gia Gelato-ijstaart tijdens de feestdagen?

Amstelveen - Het is inmiddels traditie: ijssalon Gia Gelato in het Oude Dorp van Amstelveen biedt lezers van AmstelveenZ.nl in de feestdagenperiode de kans om een ambachtelijke Italiaanse Gia Gelato-ijstaart te winnen. We mogen er weer drie weggeven aan onze lezers.

[Update: deze actie is afgesloten. De winnaars zijn bekend: klik hier]

Hoe doe je mee?

Je maakt er kans op door een e-mail te sturen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. IJstaart. Vermeld daarbij met wie jij van de ijstaart wilt genieten. Of noem onder dit artikel op de AmstelveenZ Facebookpagina je favoriete vriend(in), familielid of kennis met wie jij de ijstaart wilt verorberen. AmstelveenZ maakt de drie winnaars aanstaande woensdag (20 december 2023) bekend. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Bestellen

Wil je niet afwachten of je wint en zeker zijn van een Gia Gelato-ijstaart tijdens de feestdagen? De ijstaarten (voor ca. 8 tot 10 personen, € 27,50 per stuk) kunnen in de winkel aan de Dorpsstraat 68 worden besteld, maar telefonische betsellen kan ook, via 020 823 03 22. Wees er snel bij, want de taarten vinden ieder jaar gretig aftrek.

Rond de feestdagen wil iedereen natuurlijk iets geweldig lekkers op tafel zetten. Een feestelijk nagerecht mag bij een feestelijk diner  niet ontbreken. IJssalon Gia Gelato in het Oude Dorp maakt al enkele jaren furore met de perfecte ijstaarten.

Heerlijke smaken

Ook dit jaar hebben eigenaren Tawros en Danilo weer een prachtig assortiment Gia Gelato-ijstaarten samengesteld voor de feestdagen. Het moet gek lopen wil er niet een ijstaart van jouw smaak tussen zitten. Zo presenteert Gia Gelato dit jaar weer de populaire Oreo Cookies ijstaart, maar ook de klassieke Dame Blanche met heerlijk romig vanille-ijs en een swirl van chocoladesaus zal in de smaak vallen.

Of ga jij voor de kleurrijke en frisse Mango-Framboos ijstaart? Ook de frisse yoghurtijstaart met kersen is een aanrader, vanwege de heerlijke amarenekersen die er in zijn verwerkt. Hazelnoot-liefhebbers komen ook aan hun trekken met de Hazelnut-Praline versie, die dankzij de Italiaanse gianduia praliné en het ambachtelijke hazelnootijs een prachtige smaakcombinatie oplevert.

Meer fan van witte chocolade? Probeer dan dit jaar zeker de luxe Witte Choco Pistache ijstaart, met heerlijk zacht (wit) chocoladeijs en pistachenoten. Welke smaak je ook kiest: de ijstaarten van Gia Gelato zijn de perfecte afsluiting van een feestelijk diner.

IJssalon Gia Gelato
Dorpsstraat 68
1182 JG Amstelveen
020 823 03 22


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.