De Den Hertog Versbox zit bomvol smaakvolle kwaliteitsproducten

Met wie zou jij willen genieten van deze Versbox?

Amstelveen - De gerenommeerde versleverancier Den Hertog BV, bekend van levering aan (horeca-)bedrijven en sterrenrestaurants, heeft sinds kort een nieuwe Versbox in het assortiment voor particulieren. De Den Hertog Versbox valt dermate in de smaak, dat AmstelveenZ.nl in samenwerking met Den Hertog drie versboxen (à 17,50 per stuk) mag verloten onder lezers.

De Den Hertog Versboxen zitten bomvol zeer smaakvolle groente- en fruitproducten van de beste kwaliteit. AmstelveenZ kreeg al diverse enthousiaste reacties op lezers die de Versbox eerder bestelden.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n goed gevulde versbox? Heel simpel laat op social media (FB, Insta @Amstelveenz) in de reacties weten met welke food-liefhebber jij deze Versbox wilt uitproberen! AmstelveenZ verloot drie versboxen en maakt de winnaars donderdagochtend 29 oktober om 10.00 uur bekend. Bekijk hier de actievoorwaarden. Heb je geen social media? Je kan ook een e-mail sturen naar actie@amstelveenz.nl om kans te maken op de box.

Bestellen kan natuurlijk ook

Misschien behoor jij tot 1 van de 3 gelukkigen, maar is dat niet zo dan kan je altijd nog deze versbox (17,50) zelf bestellen. De Den Hertog Versbox is te bestellen via het email-adres: andre@versleverancier.nl Na bestelling is de box is op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur af te halen aan de Amsteldijk Zuid 78a in Amstelveen.

Den Hertog Versleverancier is een groothandel in aardappelen, groenten en fruit (afgekort AGF) en levert onder andere aan bekende horecazaken en sterrenrestaurants Aan de Poel** en Mos*.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.