De Den Hertog Versbox zit bomvol smaakvolle kwaliteitsproducten

Met wie zou jij willen genieten van deze Versbox?

Amstelveen - De gerenommeerde versleverancier Den Hertog BV, bekend van levering aan (horeca-)bedrijven en sterrenrestaurants, heeft sinds kort een nieuwe Versbox in het assortiment voor particulieren. De Den Hertog Versbox valt dermate in de smaak, dat AmstelveenZ.nl in samenwerking met Den Hertog drie versboxen (à 17,50 per stuk) mag verloten onder lezers.

De Den Hertog Versboxen zitten bomvol zeer smaakvolle groente- en fruitproducten van de beste kwaliteit. AmstelveenZ kreeg al diverse enthousiaste reacties op lezers die de Versbox eerder bestelden.

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n goed gevulde versbox? Heel simpel laat op social media (FB, Insta @Amstelveenz) in de reacties weten met welke food-liefhebber jij deze Versbox wilt uitproberen! AmstelveenZ verloot drie versboxen en maakt de winnaars donderdagochtend 29 oktober om 10.00 uur bekend. Bekijk hier de actievoorwaarden. Heb je geen social media? Je kan ook een e-mail sturen naar actie@amstelveenz.nl om kans te maken op de box.

Bestellen kan natuurlijk ook

Misschien behoor jij tot 1 van de 3 gelukkigen, maar is dat niet zo dan kan je altijd nog deze versbox (17,50) zelf bestellen. De Den Hertog Versbox is te bestellen via het email-adres: andre@versleverancier.nl Na bestelling is de box is op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur af te halen aan de Amsteldijk Zuid 78a in Amstelveen.

Den Hertog Versleverancier is een groothandel in aardappelen, groenten en fruit (afgekort AGF) en levert onder andere aan bekende horecazaken en sterrenrestaurants Aan de Poel** en Mos*.


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 11:39

Bieb werkt aan leesplezier

Amstelveen - De cijfers zijn schokkend: maar liefst 25% van de Nederlanders van 15 jaar oud loopt het risico om laaggeletterd de school te verlaten*. ‘Laaggeletterdheid is een term voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen en kost de samenleving €1,13 miljard per jaar**’, stelt Gertrude Hoogendoorn, manager Educatie & Programmering bij de Bibliotheek Amstelland.

Columns gisteren 08:00

Column Geijsel Kroon: Achteruit-sparen

Amstelveen - U spaart achteruit als uw vermogen minder oplevert dan de inflatie. Bij een inflatie van 1% en een rentevergoeding van 0% spaart u dus 1 % achteruit. Als u dan aan de Belastingdienst ook nog 0,6% per jaar moet betalen omdat u € 50.000,- boven uw drempelbedrag spaart, dan spaart u jaarlijks 1,6% achteruit.

112 14 okt. 2021 17:23

Politie Amstelveen overspoeld met wapens tijdens inleveractie

Amstelveen - De actie 'Van je wapen af zonder straf' is tot dusver een opmerkelijk succes in Amstelveen. In drie dagen tijd werden talloze steek- en slagwapens, nepvuurwapens maar ook een flink aantal echte vuurwapens ingeleverd bij - of opgehaald door - de politie.