Met wie zou jij willen genieten van een Italiaanse ijstaart van Gia Gelato?

Met wie zou jij willen genieten van een Italiaanse ijstaart van Gia Gelato? Foto: Danilo met een van de ijstaarten uit de collectie van Gia Gelato.

Amstelveen - IJssalon Gia Gelato in het Oude Dorp van Amstelveen verloot in samenwerking met AmstelveenZ.nl speciaal voor de feestelijke decembermaand vijf overheerlijke ijstaarten onder lezers.


- Lees verder onder deze advertentie -

Kans maken op zo'n overheerlijke Italiaanse Gia Gelato ijstaart is heel eenvoudig. Tag onder dit artikel (Facebook) je favoriete vriend(in), familielid of kennis met wie jij in december van de overheerlijke Gia Gelato ijstaart zou willen genieten en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar je buikje vol wilt eten!

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. IJstaart Gia Gelato. AmstelveenZ maakt de vijf winnaars volgende week bekend!

Over Gia Gelato

Gia Gelato is afgelopen zomer geopend en heeft al de harten van veel ijsliefhebbers veroverd; maar ook de koffie valt uitstekend in de smaak. De ijstaarten - in diverse smaken verkrijgbaar - zijn al even populair. Like Gia Gelato ook op Facebook (klik hier)

Je kunt voor de overheerlijkste ijstaarten natuurlijk terecht bij Gia Gelato in de Dorpsstraat 68. De ijstaarten zijn ook een geweldige afsluiter voor een feestmaal in december.


Reacties