Danilo met een van de ijstaarten uit de collectie van Gia Gelato.

Met wie zou jij willen genieten van een Italiaanse ijstaart van Gia Gelato?

Amstelveen - IJssalon Gia Gelato in het Oude Dorp van Amstelveen verloot in samenwerking met AmstelveenZ.nl speciaal voor de feestelijke decembermaand vijf overheerlijke ijstaarten onder lezers.

Kans maken op zo'n overheerlijke Italiaanse Gia Gelato ijstaart is heel eenvoudig. Tag onder dit artikel (Facebook) je favoriete vriend(in), familielid of kennis met wie jij in december van de overheerlijke Gia Gelato ijstaart zou willen genieten en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar je buikje vol wilt eten!

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. IJstaart Gia Gelato. AmstelveenZ maakt de vijf winnaars volgende week bekend!

Over Gia Gelato

Gia Gelato is afgelopen zomer geopend en heeft al de harten van veel ijsliefhebbers veroverd; maar ook de koffie valt uitstekend in de smaak. De ijstaarten - in diverse smaken verkrijgbaar - zijn al even populair. Like Gia Gelato ook op Facebook (klik hier)

Je kunt voor de overheerlijkste ijstaarten natuurlijk terecht bij Gia Gelato in de Dorpsstraat 68. De ijstaarten zijn ook een geweldige afsluiter voor een feestmaal in december.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.