Metamorfose Cigo de Posthoorn: feestelijke heropening

Metamorfose Cigo de Posthoorn: feestelijke heropening Foto: Germeente Amstelveen

Amstelveen – De loterij-, cadeau- en tabakswinkel Cigo de Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen is gisteren heropend na de verbouwing. Burgemeester Bas Eenhoorn nam vrijdag de heropening van de zaak voor zijn rekening.


- Lees verder onder deze advertentie -

Cigo de Posthoorn bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar en geldt als een familiebedrijf. Inmiddels is de derde generatie van de familie al betrokken bij de zaak.

De heropening van de totaal vernieuwde winkel zorgde direct voor grote drukte. Met een nieuwe spelershoek inclusief digital lotery boards en tv -schermen is De Posthoorn de eerste flagshipstore van de Nederlandse loterij: De Posthoorn is de eerste kansspelclub van Nederland. Maar ook het vertrouwde assortiment is er nog steeds te vinden.

De eerste reacties op de nieuwe zaak zijn overweldigend. Ter ere van de opening worden diverse acties gehouden.

Koffiecorner

De gemeente meldt in een persbericht dat de zaak bovendien al jaren een sociale functie in de wijk vervult. Dankzij de nieuwe koffiecorner wordt deze functie versterkt.

Burgemeester Eenhoorn hield een toespraak ter gelegenheid van de speciale heropening. Cigo de Posthoorn heeft een video van de opening op Facebook gezet. Bekijk het filmpje hieronder.

Op de vernieuwde gevel prijkt nu de titel kansspelclub


Reacties