Maddox Casual in Stadshart Amstelveen

Metamorfose voor Maddox Casual

MADDOX Casual in Stadshart Amstelveen is onlangs volledig verbouwd. Na een geslaagde  metamorfose is de bekende Amstelveense heren- en damesmodezaak weer volledig van deze tijd: en natuurlijk vind je er nog steeds de beste merken.

‘We waren toe aan vernieuwing’, zegt eigenaar Marco Mulders, die zijn zaak aan de Rembrandthof voor het voorjaar grondig onder handen nam. Het resultaat: de winkel oogt groter, overzichtelijker en zeker ook stoerder.  ‘We wilden een meer eigentijdse inrichting en dat is gelukt.’ zegt Marco die samen met zijn vrouw Muriël met veel succes de zaak runt.

Damesafdeling

Een van de vernieuwingen bij Maddox is dat de damesafdeling volledig is vernieuwd  en duidelijker een eigen plek heeft, met de merken Drykorn, Penn & Ink N.Y., Woolrich, Geisha, Replay, Calvin Klein Jeans en Denham. ‘Daar was vraag naar’, zegt Marco. Hoewel de dames nu meer ‘een eigen afdeling’ hebben vormt het toch een geheel met de winkel en dat is knap gedaan. Bovendien voelt de winkel veel ruimer. ‘Sommige klanten vragen of we een unit erbij hebben, maar het is toch echt dezelfde winkelruimte’, lacht Marco.

Robuust

Ook de materialen die in het nieuwe, meer open winkelconcept zijn gebruikt ogen fraai, hip en robuust: donkere en lichte tinten wisselen elkaar af en natuurlijke, stoere houtpanelen geven een warme sfeer.  ‘De nieuwe metalen kledingrekken (hang) hebben we zelf laten ontwerpen en ook de jeans liggen nu overzichtelijk in vakken’, legt Marco uit.

Merken

De merken van Maddox komen in de nieuwe winkel uitstekend tot hun recht. Maddox staat bekend als de zaak waar je naar toe gaat voor alleen de beste  trending topmerken. Lees maar even mee: Stone Island,  Woolrich, Parajumpers , OSC., Drykorn, Replay, Calvin Klein Jeans, Denham,  C.P. Company, Rebel & Rose, Lyle & Scott, Boss en Diesel behoren tot het merkenpalet.

Lokaal

Amstelveners weten Maddox inmiddels blindelings te vinden en je kan haast wel stellen dat de winkel een stevig deel van de Amstelveense modetrends  bepaalt, want een beetje Amstelvener koopt hier toch zijn shirt, jas of spijkerbroek. De reden dat de lokale onderneming  Maddox door Amstelveners vaak boven grote ketens wordt verkozen, is natuurlijk  de service en het advies van het ervaren verkoopteam. Daar past natuurlijk de uitstraling van een opgewaardeerde winkel prima bij.

Enthousiaste reacties

De nieuwe  toonbank van Maddox is  ook een echte eyecatcher: die biedt bovendien meer ruimte aan klanten die willen afrekenen. ‘Alles is in de toonbank verwerkt, zodat er geen spullen meer liggen’, zegt Marco.  Underwear van Björn Borg is ook zichtbaar verwerkt achter de toonbank. De reacties op de nieuwe look & feel van Maddox zijn terecht enthousiast.

MADDOX Online

De fysieke winkelruimte van MADDOX is vernieuwd , maar online (www.maddox.nl) is de Amstelveense modezaak ook helemaal bij de tijd met een vorig jaar vernieuwde website. Ook  op Facebook is Maddox erg actief: daar worden klanten op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen.

De nieuwe Maddox nog niet gezien? Kom vooral een kijkje nemen!

Maddox Casual
Rembrandthof 12
Telefoon 020 453 90 07
info@maddox.nl
www.maddox.nl

(advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.