Het hoge appartementencomplex op de hoek Sportlaan/Van der Hooplaan

Mist houdt nog aan in Amstelveen: code geel blijft van kracht

Amstelveen - De mistige omstandigheden in Amstelveen en de regio nemen nog niet af: tot vannacht blijft code geel van kracht en is het vooral voor verkeer extra oppassen.

Vanmorgen werd Amstelveen wakker in een dichte laag mist: waar de mist normaal gesproken in de loop van de ochtend optrekt is dat vandaag niet echt het geval, hoewel het zicht wel beter is dan vanmorgen. Vanavond kan dat weer verslechteren.

Het KNMI spreekt tot middernacht van gevaarlijke rijomstandigheden door het slechte zicht (vaak minder dan 200 meter). Verkeersdeelnemers wordt verzocht de snelheid aan te passen en voldoende afstand te houden.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:19

'Fakkel- en lichtjestocht door Amstelveen trekt 40 belangstellenden'

Amstelveen - Gisterenavond werd in Amstelveen voor de tweede keer een fakkel- en lichtjestocht gehouden door tegenstanders van het coronabeleid. Zo'n veertig deelnemers van de tocht wandelden volgens de initiatiefnemers door het centrum van Amstelveen 'ten behoeve van de vrijheid en verbinding van mensen die zich niet (langer) kunnen vinden in de in hun ogen buitenproportionele coronamaatregelen'.