Mittelmeijer: 80 jaar dansen!

AMSTELVEEN - Heel veel Amstelveners hebben hier hun eerste échte danspassen geleerd: de bekendste dansschool van Amstelveen, Dansschool Mittelmeijer. ‘In 1935 begonnen onder de naam ‘Dansschool Sandmann’ in Amsterdam, maar inmiddels dansen we al tal van jaren onder de naam Mittelmeijer op de Acacialaan 20-22 in Amstelveen’, zo vertelt eigenaar Ger Mittelmeijer.

Van Latin tot Zumba
Bij Mittelmeijer kun je terecht voor de meest uiteenlopende dansen. ‘Van de standaarddansen en Latin dansen tot streetdance en ballet. Een breed assortiment voor alle leeftijden. We hebben ons de laatste tijd ook erg gefocust op Zumba-Fitness, een ontzettend leuk alternatief op de sportschool', zo legt mede-eigenaar en (vrouw van Ger) Alice Mittelmeijer uit. ‘Bij fitness ben je voornamelijk met jezelf bezig terwijl je met Zumba-dansen samen plezier maakt’, vult Ger aan.

Discogevoel
Naast de diverse lessen en activiteiten bezit het danscentrum een indrukwekkende licht- en geluidinstallatie. Ger: ‘Danslessen moeten eigenlijk altijd een klein beetje een discogevoel geven.’ Feesten zijn een belangrijk onderdeel in de Dansschool, o.a. Salsa feesten zijn op dit moment ‘Hot’.

Jubileumbal
Om het 80-jarig jubileum te vieren wordt er op 5 november een ‘Jubilieumbal reünie’ georganiseerd in het Hilton in Amsterdam. ‘Speciaal voor alle leerlingen en alle oud-leerlingen. Kaarten zijn bij ons te verkrijgen. We gaan er een fantastisch feest van maken’, eindigt Ger.

Proefles
Kijk voor meer informatie over het Jubileumbal of proeflessen op www.mittelmeijer.nl

Informatie
Dans- en partycentrum MittelmeijerAcacialaan 20-22 (vrij parkeren) | Telefoon 020 641 95 38 | info@mittelmeijer.nl | www.mittelmeijer.nl

 


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.