Mittelmeijer: 80 jaar dansen!

Mittelmeijer: 80 jaar dansen!

AMSTELVEEN - Heel veel Amstelveners hebben hier hun eerste échte danspassen geleerd: de bekendste dansschool van Amstelveen, Dansschool Mittelmeijer. ‘In 1935 begonnen onder de naam ‘Dansschool Sandmann’ in Amsterdam, maar inmiddels dansen we al tal van jaren onder de naam Mittelmeijer op de Acacialaan 20-22 in Amstelveen’, zo vertelt eigenaar Ger Mittelmeijer.


- Lees verder onder deze advertentie -

Van Latin tot Zumba
Bij Mittelmeijer kun je terecht voor de meest uiteenlopende dansen. ‘Van de standaarddansen en Latin dansen tot streetdance en ballet. Een breed assortiment voor alle leeftijden. We hebben ons de laatste tijd ook erg gefocust op Zumba-Fitness, een ontzettend leuk alternatief op de sportschool', zo legt mede-eigenaar en (vrouw van Ger) Alice Mittelmeijer uit. ‘Bij fitness ben je voornamelijk met jezelf bezig terwijl je met Zumba-dansen samen plezier maakt’, vult Ger aan.

Discogevoel
Naast de diverse lessen en activiteiten bezit het danscentrum een indrukwekkende licht- en geluidinstallatie. Ger: ‘Danslessen moeten eigenlijk altijd een klein beetje een discogevoel geven.’ Feesten zijn een belangrijk onderdeel in de Dansschool, o.a. Salsa feesten zijn op dit moment ‘Hot’.

Jubileumbal
Om het 80-jarig jubileum te vieren wordt er op 5 november een ‘Jubilieumbal reünie’ georganiseerd in het Hilton in Amsterdam. ‘Speciaal voor alle leerlingen en alle oud-leerlingen. Kaarten zijn bij ons te verkrijgen. We gaan er een fantastisch feest van maken’, eindigt Ger.

Proefles
Kijk voor meer informatie over het Jubileumbal of proeflessen op www.mittelmeijer.nl

Informatie
Dans- en partycentrum MittelmeijerAcacialaan 20-22 (vrij parkeren) | Telefoon 020 641 95 38 | info@mittelmeijer.nl | www.mittelmeijer.nl

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties