Pixabay.com

Moeite met coronatoegangsbewijs op telefoon zetten? Participe verstrekt gratis hulp

Amstelveen - Het is niet voor iedereen een koud kunstje om een coronatoegangsbewijs op hun telefoon te zetten. Welzijnsorganisatie Participe Amstelland verstrekt daarom op diverse locaties in Amstelveen gratis hulp voor mensen die daar moeite mee hebben.

‘Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen in onder meer de horeca, de bioscoop, het theater of muziekcentra. Het coronabewijs kunt u als QR-code met de CoronaCheck-app op een telefoon laten zien of u kunt een papieren coronatoegangsbewijs gebruiken,’ meldt Participe.

Amstelveners die hulp nodig hebben om de CoronaCheck-app op hun telefoon te krijgen kunnen op gezette tijden in diverse wijk- en buurtcentra terecht, onder andere in Villa Randwijck (Randwijck), De Meent (Middenhoven/Waardhuizen), Alleman (Bankras/Kostverloren), De Bolder (Groenelaan), Westend (Westwijk) en het MOC (Keizer Karelpark).

KLIK OP DEZE BUTTON VOOR TIJDEN, LOCATIES & INFO

Ook kunnen Amstelveners terecht in de Bibliotheek Amstelland bij het Informatiepunt Digitale Overheid aan het Stadsplein. Eventueel kan ook een papieren coronabewijs worden aangevraagd. Dat kan via 0800-1351. 


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.