Bernard Geijsel van Geijsel Kroon Makelaardij

Momenteel ca. 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen

Amstelveen - In de huidige corona-periode staan circa 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen. Dat meldt makelaar Geijsel Kroon, dat in verband met de coronacrisis potentiele kopers de mogelijkheid tot virtuele bezichtigingen biedt.

Makelaar Bernard Geijsel legt uit dat mensen die zich in deze periode oriënteren op het kopen van een huis, niet per se fysiek hoeven langs te komen: 'Virtueel open huis is momenteel de oplossing’, zegt Geijsel.

‘Sinds vorige week is het mogelijk dat de verkopende makelaar van het object waarin u geïnteresseerd bent u uitnodigt voor het virtuele open huis. De makelaar communiceert dit open huis op Funda met een datum en een tijdstip. De makelaar is op dat moment in het huis aanwezig voor een tour met toelichting.'

'Mensen kunnen thuis van achter de computer inloggen via Funda waar een half uur voor aanvang een link naar de livestream-dienst verschijnt. Tijdens de tour kunt u vragen stellen waarop de makelaar direct en zo goed mogelijk antwoord kan geven.

Mensen die aan een dergelijk open huis willen deelnemen, kunnen terecht op Funda voor de deelnemende panden of informeer bij de aankoopmakelaar. ‘Wanneer u zich aan het oriënteren bent op zoek naar een koopwoning is het verstandig meerdere woningen te bekijken voordat u een beslissing neemt. Hoewel er nog steeds bezichtigd mag worden conform de richtlijnen van het RIVM, gaat u wellicht liever niet naar buiten. Daar is dus een oplossing voor', aldus Geijsel.


Meer nieuws

Wonen vandaag 07:00

Column Geijsel Kroon: Funderingsschade

Ook rondom Amstelveen ontstaat door bodemdaling en lage grondwaterstand paalrot, palenpest en verschilzetting aan funderingen, met als gevolg een enorme (onverzekerde?) schade.

Algemeen gisteren 20:00

Wilbert Hartman nieuwe voorzitter Stichting Amstelveen Oranje

Amstelveen - Met de overhandiging van een iPad met daarop het digitale archief van Amstelveen Oranje heeft oud-voorzitter van Amstelveen Oranje, Frank Kuyper, per 1 oktober symbolisch het stokje doorgegeven aan zijn opvolger Wilbert Hartman. ‘Ik vond het tijd voor de jongere generatie om verder vorm te geven aan wat wij als Amstelveen Oranje betekenen voor onze inwoners,’ aldus Frank.

112 gisteren 10:59

Opnieuw illegale 'bordeelwoning' ontdekt in Amstelveen

Amstelveen - Opnieuw is in Amstelveen een illegaal bordeel ontdekt in een woning. Dit keer deden politie en gemeente een inval aan de Bevelandselaan, waar twee illegale sekswerkers werden aangetroffen; de woning bleek bedrijfsmatig te worden gebruikt als seksinrichting.