Davey Photography, Davey Baas
112

Motorrijder en wielrenster botsen op Amsteldijk

Amstelveen - Op de Amsteldijk-Noord in Amstelveen is zaterdagochtend een motorrijder in aanrijding gekomen met een wielrenster.

De wielrenster maakte onderdeel uit van een groepje dat over de Amsteldijk Noord reed. Nabij een van de wegversmallingen ging het mis: de bestuurder van een motorscooter, die uit de richting van Amsterdam kwam, botste frontaal op de renster, die daarbij gewond raakte.

Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur. Politie en ambulance werden met grote spoed opgeroepen. De motorscooter kwam in de berm terecht.  De wielrenster is naar een ziekenhuis vervoerd.

De politie zette de Amsteldijk Noord af en startte direct een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

112_amsteldijk_noord_dpdb_motor_wielrenster.jpg
De beschadigde motorscooter.

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels vandaag 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen gisteren 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 gisteren 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen. 

Politiek gisteren 13:05

Amstelveense jongeren verdienen meer en betere ontmoetingsplekken

Amstelveen – Omdat Amstelveense jongeren in de huidige coronaperiode worden getroffen door tal van preventieve maatregelen, beperking van bewegingsvrijheid en gebrek aan sociale contacten, heeft de gemeenteraad besloten om te bekijken hoe de Jongeren Ontmoetings Plekken (JOP’s) in Amstelveen verbeterd en of mogelijk uitgebreid kunnen worden.