VTF, Laurens Niezen
112

Motorrijder gewond bij ongeval

Aalsmeer - Een motorrijder is woensdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de N196 in Aalsmeer.

Het ging vanmorgen rond 08.00 uur mis op de kruising met de Van Cleeffkade. De motorrijder reed daarbij vol in de flank van een personenauto.

De gewonde motorrijder werd opgevangen door ambulancepersoneel. De motor raakte total loss en ook de auto raakte fors beschadigd. De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Het overige verkeer ondervond hinder door het afzetten van (een deel van) de kruising.

 Foto's: VTF, Laurens Niezen


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.