Davey Photography, Davey Baas
112

Motorrijder in botsing met vrachtwagen

Aalsmeer - Op de Hornweg in Aalsmeer is vrijdagochtend een motorrijder in aanrijding gekomen met een vrachtwagen.

De hulpdiensten werden even voor half elf met grote spoed opgeroepen. Eenmaal ter plaatse bleek het mee te vallen: de ten val gekomen motorrijder is er naar verluidt met lichte verwondingen afgekomen. De ambulancedienst heeft zich over hem ontfermd.

De motor raakte wel beschadigd. Het is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie was ter plaatse voor nader onderzoek.

112_hornweg_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.