[Archief: Davey Photography]
112

Motorrijder met 118 km/u over Beneluxbaan: rijbewijs ingevorderd

Amstelveen - Een motorrijder heeft gisteren zijn rijbewijs moeten inleveren nadat hij door de politie met 118 kilometer per uur werd geklokt op de Beneluxbaan in Amstelveen.

De motorrijder werd betrapt tijdens een korte controle. Op de Beneluxbaan geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur; de motorrijder overschreed dat maximum met 68 km/u. De politie controleert  regelmatig op excessieve snelheidsovertredingen op de Beneluxbaan.

Het Openbaar MInsisterie zal de inhoudingstermijn van het rijbewijs en de hoogte van de boete bepalen, zo meldt de dienstdoende agent op Twitter.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen vandaag 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.