Davey Photography, Davey Baas
112

Motorrijders botsen in haakse bocht Middenhoven

Amstelveen - Twee motorrijders zijn zaterdagavond met elkaar in aanrijding gekomen in Middenhoven.

Het ongeval gebeurde even na half negen in de haakse bocht aan Poortwachter. Een van de motorrijders kwam in de bocht ten val en gleed vervolgens door, tegen een andere motorrijder aan. 

De ambulancedienst werd met grote spoed opgeroepen, maar de verwondingen van de motorrijders bleken mee te vallen. Voor zover bekend raakte 1 van de bestuurders lichtgewond. De politie zette de weg af en heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de valpartij/botsing.

Een van de motoren liep zware schade op en lekte flinke hoeveelheden vloeistof op het wegdek. Het wegdek moet worden schoongemaakt en de motor wordt geborgen.

ongeval_poortwachter_112_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen vandaag 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek vandaag 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.