Davey Photography, Davey Baas
112

Motorrijders botsen in haakse bocht Middenhoven

Amstelveen - Twee motorrijders zijn zaterdagavond met elkaar in aanrijding gekomen in Middenhoven.

Het ongeval gebeurde even na half negen in de haakse bocht aan Poortwachter. Een van de motorrijders kwam in de bocht ten val en gleed vervolgens door, tegen een andere motorrijder aan. 

De ambulancedienst werd met grote spoed opgeroepen, maar de verwondingen van de motorrijders bleken mee te vallen. Voor zover bekend raakte 1 van de bestuurders lichtgewond. De politie zette de weg af en heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de valpartij/botsing.

Een van de motoren liep zware schade op en lekte flinke hoeveelheden vloeistof op het wegdek. Het wegdek moet worden schoongemaakt en de motor wordt geborgen.

ongeval_poortwachter_112_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:39

De nieuwe corona-maatregelen op een rijtje

Amstelveen - Het kabinet heeft vanavond een omvangrijke serie nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die dinsdag 29 september 18.00 uur ingaan en minimaal drie weken van kracht blijven. 

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels gisteren 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen 27 sep. 2020 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 27 sep. 2020 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen.