Advertorial Horeca

Mr. SUSHI Amstelveen viert 1-jarig bestaan met acties en kortingen

Amstelveen – Mr. SUSHI aan de Bourgondischelaan bestaat een jaar en viert dat met diverse kortingen en acties.

Bij Mr. SUSHI staan topverse producten, kwaliteit en veilig eten hoog in het vaandel. De sushi-bezorgdienst heeft in een jaar tijd een grote (vaste) klantenkring opgebouwd in Amstelveen en directe omgeving en wil klanten bedanken met speciale kortingsacties een winactie.

Kortingscode madiwo
Zo geeft Mr SUSHI op maandag, dinsdag en woensdag een gratis roll weg bij bestellingen vanaf 15 euro als bij de bestelling de kortingscode madiwo wordt ingevuld.

Kortingscode freeroll
Op alle andere dagen van de week (do-zo) geldt de free roll voor bestellingen vanaf 25 euro, met het invullen van de kortingscode freeroll .

Winactie Instagram
Ook houdt Mr. SUSHI een Instagram winactie: iedereen de Mr SUSHI Amstelveen op Instagram liked en volgt (@mrsushiamstelveen) maakt kans op 1 van de 5 volledig gratis sushiboxen met een mix van topverse sushi.

Klik hier om te bestellen bij Mr SUSHI Amstelveen!


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).