Tim Stout van Mr. SUSHI Amstelveen [Beeld: Anko Stoffels]

Mr. SUSHI verovert Amstelveen (e.o.)

Amsteveen – Sushi-liefhebbers opgelet! Sinds eind april is Amstelveen een nieuwe sushi-sensatie rijker: Mr. SUSHI aan de Bourgondischelaan 3 in Amstelveen bezorgt de beste & lekkerste sushi in Amstelveen, Buitenveldert, delen van Amsterdam Zuid, Ouderkerk en het Aalsmeerse Nieuw-Oosteinde. 

In samenwerking met Mr. SUSHI Amstelveen verloot AmstelveenZ vijf overheerlijke sushiboxen (voor 2p, t.w.v. 27 euro) in het bezorggebied van Mr. SUSHI. Tag daarvoor jouw sushi-maatje onder het bericht op de Facebook-pagina van AmstelveenZ – en wie weet kan jij straks* samen met hem of haar gratis kennismaken met het kwalitatief hoogstaande assortiment van Mr. SUSHI. [Klik hier voor de actievoorwaarden van AmstelveenZ]

Tim Stout

Aan het roer van Mr. SUSHI Amstelveen staat de enthousiaste en vriendelijke ondernemer Tim Stout (29). Hij knapte het pand aan de Bourgondischelaan 3 volledig op en bestormt sinds eind april de regio met  de topverse producten van Mr. SUSHI. ‘Kwaliteit en versheid zijn voor ons het belangrijkste’, zegt hij.

Hoewel Mr. SUSHI Amstelveen pas kort open is, stromen de bestellingen binnen en zijn de online recensies veelal lovend, met hoge beoordelingen. ‘We worden al goed gevonden en prima beoordeeld’, zegt Tim, die zijn hart en ziel in de zaak heeft gestoken. ‘Kwaliteit geeft bij ons de doorslag.’

Ervaren sushi-makers

Mr. SUSHI heeft inmiddels 20 filialen in Nederland en is een gerespecteerd sushi-merk dat bovendien snel groeit. Het franchise-filiaal in Amstelveen onderscheidt zich onder andere door zeer ervaren en professionele sushi-makers, die voor de beste sushi zorgen. Daarbij doen de bezorgers er alles aan de bestellingen per fiets, scooter of auto zo vers en snel mogelijk bij klanten aan de deur te brengen.

Maar je kan ook eenvoudig afhalen, want voor het pand aan de Bourgoundischelaan (t.o. Albert Heijn) is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (blauwe zone).

Bestellen

Kan je niet wachten of je straks zo’n overheerlijke sushi-box gewonnen hebt? Bestellen kan natuurlijk altijd. Bovendien krijg je vanaf 8 juni 2019 tijdelijk een gratis sushi-roll als je voor minimaal 25 euro bestelt bij Mr SUSHI Amstelveen. Dat kan door bij de online bestelling de kortingscode ‘Freeroll’ in te voeren. Bestellen kan via https://amstelveen.mrsushi.nl/ Eet smakelijk!


Meer nieuws

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).