Mr. SUSHI verovert Amstelveen (e.o.)

Mr. SUSHI verovert Amstelveen (e.o.) Foto: Tim Stout van Mr. SUSHI Amstelveen [Beeld: Anko Stoffels]

Amsteveen – Sushi-liefhebbers opgelet! Sinds eind april is Amstelveen een nieuwe sushi-sensatie rijker: Mr. SUSHI aan de Bourgondischelaan 3 in Amstelveen bezorgt de beste & lekkerste sushi in Amstelveen, Buitenveldert, delen van Amsterdam Zuid, Ouderkerk en het Aalsmeerse Nieuw-Oosteinde. 


- Lees verder onder deze advertentie -

In samenwerking met Mr. SUSHI Amstelveen verloot AmstelveenZ vijf overheerlijke sushiboxen (voor 2p, t.w.v. 27 euro) in het bezorggebied van Mr. SUSHI. Tag daarvoor jouw sushi-maatje onder het bericht op de Facebook-pagina van AmstelveenZ – en wie weet kan jij straks* samen met hem of haar gratis kennismaken met het kwalitatief hoogstaande assortiment van Mr. SUSHI. [Klik hier voor de actievoorwaarden van AmstelveenZ]

Tim Stout

Aan het roer van Mr. SUSHI Amstelveen staat de enthousiaste en vriendelijke ondernemer Tim Stout (29). Hij knapte het pand aan de Bourgondischelaan 3 volledig op en bestormt sinds eind april de regio met  de topverse producten van Mr. SUSHI. ‘Kwaliteit en versheid zijn voor ons het belangrijkste’, zegt hij.

Hoewel Mr. SUSHI Amstelveen pas kort open is, stromen de bestellingen binnen en zijn de online recensies veelal lovend, met hoge beoordelingen. ‘We worden al goed gevonden en prima beoordeeld’, zegt Tim, die zijn hart en ziel in de zaak heeft gestoken. ‘Kwaliteit geeft bij ons de doorslag.’

Ervaren sushi-makers

Mr. SUSHI heeft inmiddels 20 filialen in Nederland en is een gerespecteerd sushi-merk dat bovendien snel groeit. Het franchise-filiaal in Amstelveen onderscheidt zich onder andere door zeer ervaren en professionele sushi-makers, die voor de beste sushi zorgen. Daarbij doen de bezorgers er alles aan de bestellingen per fiets, scooter of auto zo vers en snel mogelijk bij klanten aan de deur te brengen.

Maar je kan ook eenvoudig afhalen, want voor het pand aan de Bourgoundischelaan (t.o. Albert Heijn) is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (blauwe zone).

Bestellen

Kan je niet wachten of je straks zo’n overheerlijke sushi-box gewonnen hebt? Bestellen kan natuurlijk altijd. Bovendien krijg je vanaf 8 juni 2019 tijdelijk een gratis sushi-roll als je voor minimaal 25 euro bestelt bij Mr SUSHI Amstelveen. Dat kan door bij de online bestelling de kortingscode ‘Freeroll’ in te voeren. Bestellen kan via https://amstelveen.mrsushi.nl/ Eet smakelijk!

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties