De Dijk (persfoto)

Muzikanten De Dijk klaar voor Amsterdamse Bos

Amstelveen – Eindelijk is het dan weer zo ver. De Dijk treedt dit weekend op in het Amsterdamse Bostheater.

De populaire Nederlandse popgroep komt tijdens maar liefst drie uitverkochte concerten in actie. Zanger Huub van der Lubbe en zijn mannen staan vanavond, morgenavond en komende maandagavond in het Amsterdamse Bostheater.

Feest

Vorig jaar was De Dijk ook al van de partij in het Amsterdamse Bos. Dat werd één groot feest. De bedoeling is dat het dit jaar weer net zo mooi gaat worden. Er mag gedanst worden.

Het Amsterdamse Bostheater meldt dat de muzikanten van De Dijk staan te popelen om op te treden. Om vast in de stemming te komen heeft het theater een video van een van de optredens van vorig jaar op Facebook gezet. Bekijk het filmpje hieronder.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen 18 apr. 2024 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.