De Dijk (persfoto)

Muzikanten De Dijk klaar voor Amsterdamse Bos

Amstelveen – Eindelijk is het dan weer zo ver. De Dijk treedt dit weekend op in het Amsterdamse Bostheater.

De populaire Nederlandse popgroep komt tijdens maar liefst drie uitverkochte concerten in actie. Zanger Huub van der Lubbe en zijn mannen staan vanavond, morgenavond en komende maandagavond in het Amsterdamse Bostheater.

Feest

Vorig jaar was De Dijk ook al van de partij in het Amsterdamse Bos. Dat werd één groot feest. De bedoeling is dat het dit jaar weer net zo mooi gaat worden. Er mag gedanst worden.

Het Amsterdamse Bostheater meldt dat de muzikanten van De Dijk staan te popelen om op te treden. Om vast in de stemming te komen heeft het theater een video van een van de optredens van vorig jaar op Facebook gezet. Bekijk het filmpje hieronder.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).