Du Monde

Mysterieuze aankondiging: Escape Room in het Oude Dorp

Amstelveen - Krijgt het Oude Dorp van Amstelveen een Escape Room? Horecazaak Du Monde in het Oude Dorp ziet daartoe mogelijkheden in het pand aan de Dorpsstraat 104.

Eigenaar Rob van der Monde deelde op Facebook een mysterieuze afbeelding van een Du Monde Escape Room, maar wil nog niet teveel prijsgeven. 'Binnenkort meer nieuws', meldt Van der Monde. Het zou in de bedoeling liggen de Escape Room op de eerste (nu leegstaande) verdieping te realiseren.

Escape Room Amstelveen

Op het initiatief wordt in ieder geval al met enthousiasme gereageerd. 'Waar kan ik reserveren?'is direct al een gestelde vraag. Een Escape Room is een populair (groeps-)uitje, waarbij je in groepsverband puzzels en vraagstukken moet oplossen om bij de uitgang te komen.

Du Monde Horeca

Voorlopig kunnen klanten in ieder geval weer terecht bij Bar & Kitchen Du Monde op de begane grond en het terras voor koffie, lunch en diner. Ook verzorgt Du Monde Take Away-maaltijden. Bestellen en reserveren kan via de website van Du Monde Bar & Kitchen. 


Meer nieuws

Wonen vandaag 11:46

Buurtschap De Zwarte Kart fel tegen drie villa’s op plek café

Amstelveen - Het buurtschap De Zwarte Kat, gelegen in Amstelveen, blijft fel tegen de bouw van drie villa’s op de plek van het voormalige café De Zwarte Kat aan de Amsteldijk en sluit een gang naar de rechter niet uit om de ontwikkeling tegen te houden.

Wonen vandaag 07:00

Column Geijsel Kroon: Funderingsschade

Ook rondom Amstelveen ontstaat door bodemdaling en lage grondwaterstand paalrot, palenpest en verschilzetting aan funderingen, met als gevolg een enorme (onverzekerde?) schade.

Algemeen gisteren 20:00

Wilbert Hartman nieuwe voorzitter Stichting Amstelveen Oranje

Amstelveen - Met de overhandiging van een iPad met daarop het digitale archief van Amstelveen Oranje heeft oud-voorzitter van Amstelveen Oranje, Frank Kuyper, per 1 oktober symbolisch het stokje doorgegeven aan zijn opvolger Wilbert Hartman. ‘Ik vond het tijd voor de jongere generatie om verder vorm te geven aan wat wij als Amstelveen Oranje betekenen voor onze inwoners,’ aldus Frank.