VLN Nieuws, Laurens Niezen

Mysterieuze wegdekbubbels: afsluiting Oosteinderweg Aalsmeer

Aalsmeer - Een deel van de Oosteinderweg in Aalsmeer is woensdag al urenlang afgesloten, vanwege bubbeltjes die uit het wegdek komen. Vermoedelijk gaat het om gasbubbeltjes.

Er zijn verkeersregelaars ingezet om het verkeer om te leiden. 

Laurens-Niezen-Aalsmeer-Oosteinderweg-Bubbeltjes-uit-wegdek-deel1-05.jpg
Bubbeltjes komen door het wegdek heen. (VLN, Laurens Niezen)

De oorzaak is nog onbekend, netbeheerder Stedin is ter plaatse en is op zoek waar het precies vandaan komt. Ze maken onder andere het wegdek open, en verrichten metingen. 

Ook is de brandweer aanwezig vanwege mogelijk gevaar. Er zijn geen woningen ontruimd.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:00

Landijsbaan Amstelveen zo lek als een mandje: groot onderhoud op lange baan geschoven

Amstelveen - Het is dat er voorlopig geen vorst wordt verwacht, maar de landijsbaan aan de Noordelijke Poeloever in Amstelveen is lek en verkeert in slechte staat. De dijken rond de baan vertonen naast lekken ook verzakkingen. De baan is toe aan groot onderhoud, maar dat is door de gemeente op de lange baan geschoven. Zandzakken kunnen eventueel soelaas gaan bieden.

Sport vandaag 12:53

ARC, Okeanos en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen genomineerden voor Vereniging van het jaar

Amstelveen - Rugbyclub ARC, roeivereniging Okeanos en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen zijn genomineerd voor de Amstelveense Vereniging van het Jaar 2023. Vrijdag 9 februari 2024 wordt tijdens het Amstelveen Sportgala bekend gemaakt welke vereniging zich Vereniging van het Jaar 2023 mag noemen en naast eeuwige roem de wisselbeker plus een cheque ter waarde van € 2.500,- in ontvangst mag nemen.