VLN Nieuws, Laurens Niezen

Mysterieuze wegdekbubbels: afsluiting Oosteinderweg Aalsmeer

Aalsmeer - Een deel van de Oosteinderweg in Aalsmeer is woensdag al urenlang afgesloten, vanwege bubbeltjes die uit het wegdek komen. Vermoedelijk gaat het om gasbubbeltjes.

Er zijn verkeersregelaars ingezet om het verkeer om te leiden. 

Laurens-Niezen-Aalsmeer-Oosteinderweg-Bubbeltjes-uit-wegdek-deel1-05.jpg
Bubbeltjes komen door het wegdek heen. (VLN, Laurens Niezen)

De oorzaak is nog onbekend, netbeheerder Stedin is ter plaatse en is op zoek waar het precies vandaan komt. Ze maken onder andere het wegdek open, en verrichten metingen. 

Ook is de brandweer aanwezig vanwege mogelijk gevaar. Er zijn geen woningen ontruimd.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:59

Kunstfotograaf Jimmy Nelson komt naar Libris Venstra

Amstelveen - Naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe boek Between the Sea and the Sky komt kunstfotograaf Jimmy Nelson op donderdag 8 december naar Libris Venstra aan het Stadsplein. Jimmy zal in het kort vertellen over zijn boek en daarna signeren.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:16

Amstelveen van voorheen (327)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 327 een oude foto van de Stationsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 26 nov. 2022 12:26

Wethouders ’s avonds de straat op in Middenhoven: ‘Diffuus beeld’

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende overlastmeldingen in Middenhoven hebben wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat samen met raadslid Yaron van Koningsveld en diverse handhavers vrijdagavond een bezoek gebracht aan de wijk. Ze spraken met diverse jongeren, bewoners en ondernemers. Raat sprak na afloop van een nogal diffuus wijkbeeld, maar tegelijkertijd van een zeer nuttige avond.

Algemeen 26 nov. 2022 09:56

Opgelet: veelgebruikte A9-afrit 4 (Amstelveen/Ouderkerk) gaat aantal dagen en nachten dicht

Amstelveen - In verband met werkzaamheden aan Rijksweg A9 zal afrit 4 (S109) richting Amstelveen/Ouderkerk volgende week enkele dagen en nachten worden afgesloten. Het gaat alleen om de afrit aan de kant van het KPMG-gebouw, voor verkeer dat komt uit de richting van Schiphol. Afrit 4 aan de andere zijde van de snelweg blijft wel open.