VTF, Vivian Tusveld
112

Nachtelijke autobrand: taxi in de as gelegd

Amstelveen - Aan de Kierkegaardstraat in Amstelveen is in de nacht van maandag op dinsdag een taxi in vlammen opgegaan.

De autobrand werd omstreeks half 1 vannacht ontdekt. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet meer voorkomen dat de taxi volledig uitbrandde.

De politie heeft de zaak in onderzoek; er wordt vooralsnog uitgegaan van brandstichting.  Voor zover bekend raakten er geen andere auto’s beschadigd bij de brand. 

112_taxibrand_2020_vtf_feb.jpg
Foto's: VTF, Vivian Tusveld


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:51

Amstelveen heeft er een nieuw monument bij

Amstelveen – De gemeente heeft een gebouw aan Schokland 14 in Amstelveen Noord, dat vroeger dienst deed als telefooncentrale, tot gemeentelijke monument verklaard.

Corona Amstelveen vandaag 18:30

Extra hulp en zorg voor kwetsbare kinderen in Amstelveen

Amstelveen - Sinds de schoolsluiting werkt gemeente Amstelveen samen met scholen en kinderdagverblijven om kwetsbare kinderen en gezinnen in Amstelveen goed in beeld te krijgen en hun passende hulp te geven.

Kunst & Cultuur vandaag 13:30

Amstelveen steunt kunst & cultuurinstellingen

Amstelveen - Het college van B en W heeft samen met de gemeenteraad een eerste set aan maatregelen aangekondigd, zodat er bij kunst & cultuurinstellingen in Amstelveen geen zorgen hoeven te zijn over prestatie-eisen, medewerkers of de voortzetting van de bedrijfsvoering van de onderneming of instelling.

Wonen vandaag 11:12

Momenteel ca. 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen

Amstelveen - In de huidige corona-periode staan circa 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen. Dat meldt makelaar Geijsel Kroon, dat in verband met de coronacrisis potentiele kopers de mogelijkheid tot virtuele bezichtigingen biedt.