Nachtelijke zwemmarathon in De Meerkamp

Nachtelijke zwemmarathon in De Meerkamp Foto: Jeroen Kuys

Amstelveen - Zwembad De Meerkamp houdt in het kader van het 25-jarig bestaan van het zwembad van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni 2019 een nachtzwemmarathon.


- Lees verder onder deze advertentie -

Teams

Teams van minimaal 8 deelnemers kunnen deelnemen aan de nachtzwemmarathon. Elke deelnemer zwemt 3 keer 10 minuten zoveel mogelijk meters voor het team. De winnaar is het team dat de meeste meters binnen de tijd gezwommen heeft.

Zwem de hele nacht

Als de deelnemers niet aan het zwemmen zijn, kunnen zij in het golfslagbad drijvend op de golven relaxen, bubbelen in het bubbelbad, stomen in de stoomcabines of gewoon lekker van een hapje en een drankje genieten op het terras.

Supporters

Wil je niet in het team mee zwemmen maar wel jouw team ondersteunen, dan kan dat. Ook supporters zijn van harte welkom om de nacht door te brengen in het golfslagbad. De entree voor supporters is € 2,50 per persoon.

Inschrijven

De nachtzwemmarathon wordt gezwommen in het wedstrijdbad. Er kunnen maar een beperkt aantal teams meedoen. Schrijf snel in want vol is vol! Deelname kost € 25 per team van 8 deelnemers. Inschrijven kan via  www.meerkamp.nl/activiteit/nachtzwemmarathon

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties