Het Amstel Aquaduct [Beeld: Provincie NH]

Nachtwerkzaamheden N201: afsluiting Amstelaquaduct

Amstelveen – De provinciale weg N201 wordt aankomende donderdagavond (25/11, 19.00 uur) ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten vanwege werkzaamheden. De afsluiting duurt tot vrijdagochtend 26 november 6.00 uur. 

Het verkeer op de N201 wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Het Amstelaquaduct wordt afgesloten vanwege reguliere onderhoudswerkzaamheden. De wanden en markeringen worden gereinigd, zwerfvuil verwijderd en de riolering en veiligheidsmiddelen worden gecontroleerd. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, worden de werkzaamheden ’s nachts uitgevoerd. 

Doorgaand verkeer via A9

Lokaal verkeer tussen het kruispunt Amsterdamseweg met de N201 in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa). Doorgaand verkeer wordt via de A9 geleid.


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.