Najaarseditie 11 Parkentocht van start

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit najaar de 11 Parkentocht. Van 3 oktober tot en met 7 november kun je elke dinsdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur starten met wandelingen vanaf 11 verschillende plekken in Amstelveen. Samen met andere wandelaars en professionele begeleiding kun je op een laagdrempelige en gezellige manier aan je vitaliteit werken.

Na afloop is er koffie of thee en een gezonde snack. Deelname kost 2 euro per wandeling of 20 euro voor een strippenkaart van 11 wandelingen. Aanmelden is niet nodig. De wandelingen zullen ongeveer een uur duren, tot 11.00 uur.

De eerste wandeling vindt plaats op dinsdag 3 oktober om 10.00 uur.

Wandelexpedities

Op dinsdag 24 oktober en vrijdag 3 november loopt Sjoerd Wieten, preventiedeskundige van Brijder mee.
Hij is vervend wandelaar en heeft meerdere wandelexpedities gedaan, daar zal hij vast iets vertellen over wat deze wandelervaringen hem opgeleverd hebben. Daarnaast werkt hij bij Brijder waar zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit gesprekken voeren over alcohol en drugs. Naast zijn wandelervaringen wil hij open in gesprek over roken en alcohol.

Programma

Het volledige programma is als volgt:

Dinsdag 3 oktober - Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140  

Vrijdag 6 oktober - Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1

Dinsdag 10 oktober  - Poel’s Up, Laan Nieuwer Amstel 1

Vrijdag 13 oktober - Groot sportveld, Loevestein 1

Dinsdag 17 oktober  - Braak en Jac. P. Thijssepark, Amsterdamseweg 251

Vrijdag 20 oktober - Winkelcentrum Westwijk, Westwijkplein 3  

Dinsdag 24 oktober - Gezondheidscentrum Marne, Marne 130

Vrijdag 27 oktober - Wijkcentrum ’t Open Hof, Burgemeester Haspelslaan 129

Dinsdag 31 oktober - Ontmoetingscentrum de Meent, Orion 3

Vrijdag 3 november - Panta Rhei, Pandora 3

Dinsdag 7 november - Noordammercentrum, Noordammerweg 1

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met de buurtsportcoach via beweegcoach@amstelveensport.nl of 088 - 8585104

Samen wandelen?

Met elkaar afspreken om mee te wandelen met de 11 Parkentocht kan via de besloten facebookgroep: AmstelveenWandelt (https://www.facebook.com/groups/2086536684842390). In deze groep worden ook foto’s en ervaringen van de 11 parkentocht gedeeld.


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport 27 mei 2024 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.

Politiek 27 mei 2024 15:19

GLPvdA en VVD kruisen de degens in Europa Debat in P60 Amstelveen

Amstelveen - In het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni vindt er op zaterdag 1 juni 2024 een Europa Debat plaats in het Amstelveense poppodium P60 aan het Stadsplein: GL/PvdA en VVD kruisen de degens onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Nilüfer Gündo─čan.