Nationale topspelers tennis en padel deze week actief op Open Startbaan Toernooi (OST)

Amstelveen - De 42e editie van het Open Startbaan Toernooi (OST) van LTC Startbaan in Amstelveen is vandaag, maandag 17 juni van start, gegaan. Dit jaar is er een sterk bezet P-100 padeltoernooi met 85 teams en telt het OST-tennistoernooi meer dan 400 deelnemers uit de hele regio.

Het OST is het jaarlijkse nationaal tennis & padeltoernooi op de banen van Park Startbaan, waarbij diverse nationale toppers in actie komen. Het OST duurt tot aanstaande zondag. Vanaf woensdag wordt ook het nationale NRT500 toernooi op Park Startbaan gespeeld.

Het Open Startbaan Toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Royal Coster Diamonds, de actieve en betrokken hoofdsponsor van het OST. 


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.