Negen nieuwe krachten voor Amstelveen Heemraad

AMSTELVEEN – Voetbalclub Amstelveen Heemraad heeft zijn selectie voor komend seizoen rond. Het naar de derde klasse van de KNVB-zaterdag gedegradeerde eerste elftal telt maar liefst negen nieuwe namen.

Verschillende spelers hebben het na de degradatie voor gezien gehouden bij Amstelveen Heemraad. Het Amsterdamsche Voetbal meldt dat Joost Heij en Nick Lammers zijn vertrokken naar WVHEDW en dat Tim Steij heeft gekozen voor een avontuur bij Argon. Daarnaast  voetbalt Quincy Uljee komend seizoen bij Blauw-Wit Beursbengels.

Aanvallers                                         

Drie van de nieuwe spelers komen over van het tweede zondagelftal van  AFC. Zo voetballen middenvelder Avital Trustfull en de twee aanvallers Maxim Perels en Giorgio Sanches komend seizoen bij Amstelveen Heemraad.

Ilias Houda heeft het tweede elftal van HFC verlaten voor Amstelveen Heemraad. Daarnaast komt Reshad Haidari over van Aalsmeer, heeft Toby Correia SCW de rug toegekeerd om in Amstelveen te kunnen spelen en is de afgelopen seizoen bij Magreb’90 voetballende Kevind Nlandu ook nieuw in de selectie. De van Bosheuvel afkomstige verdediger William Boakye gaat het eveneens in Amstelveen proberen terwijl Zakaria Madrana Buitenveldert heeft ingeruild voor Amstelveen Heemraad.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.