Negen nieuwe krachten voor Amstelveen Heemraad

Negen nieuwe krachten voor Amstelveen Heemraad

AMSTELVEEN – Voetbalclub Amstelveen Heemraad heeft zijn selectie voor komend seizoen rond. Het naar de derde klasse van de KNVB-zaterdag gedegradeerde eerste elftal telt maar liefst negen nieuwe namen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Verschillende spelers hebben het na de degradatie voor gezien gehouden bij Amstelveen Heemraad. Het Amsterdamsche Voetbal meldt dat Joost Heij en Nick Lammers zijn vertrokken naar WVHEDW en dat Tim Steij heeft gekozen voor een avontuur bij Argon. Daarnaast  voetbalt Quincy Uljee komend seizoen bij Blauw-Wit Beursbengels.

Aanvallers                                         

Drie van de nieuwe spelers komen over van het tweede zondagelftal van  AFC. Zo voetballen middenvelder Avital Trustfull en de twee aanvallers Maxim Perels en Giorgio Sanches komend seizoen bij Amstelveen Heemraad.

Ilias Houda heeft het tweede elftal van HFC verlaten voor Amstelveen Heemraad. Daarnaast komt Reshad Haidari over van Aalsmeer, heeft Toby Correia SCW de rug toegekeerd om in Amstelveen te kunnen spelen en is de afgelopen seizoen bij Magreb’90 voetballende Kevind Nlandu ook nieuw in de selectie. De van Bosheuvel afkomstige verdediger William Boakye gaat het eveneens in Amstelveen proberen terwijl Zakaria Madrana Buitenveldert heeft ingeruild voor Amstelveen Heemraad.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties