Negende editie van MeentRun op zondag 14 april

Negende editie van MeentRun op zondag 14 april Foto: AmstelveenZ

Amstelveen - De Meentrun, de traditionele voorjaarshardloopwedstrijd in Amstelveen Zuid, wordt zondag 14 april 2019 voor de negende keer gehouden. 


- Lees verder onder deze advertentie -

De organisatie heeft dit jaar het parcours van alle afstanden moeten aanpassen, vanwege de afsluiting van de Meent-tunnel in verband met de werkzaamheden aan de Amstelveenlijn. De tunnel maakte normaliter onderdeel uit van alle parcoursafstanden (1, 5 en 10km).

De aannemer van de Amstelveenlijn, VITAL, heeft in verband met die afsluiting toegezegd verkeersregelaars en noodzakelijke informatieborden neer te zetten (ter hoogte van Noorderkroon-Voerman)  op het alternatieve 2019-parcours.

'Als MeentRun-organisatie zijn wij zeer blij met deze steun zodat de MeentRun voor de 9e maal van start kan gaan', aldus de organisatie op de website. De start is voor wijkcentrum De Meent.

Inschrijven

Voorinschrijven kan nog tot en met vrijdag 12 april via de website van de Meentrun (klik hier). Ook na-inschrijving is mogelijk op de dag zelf (bij de Meent) tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. De 10km gaat van start om 11.10 uur, de 5km start om 11.15 uur. De kidsrun start 10.45 uur.

Kijk voor details en de  routes van de KidsRun (1km), de 5km en 10km op www.meentrun.nl


Reacties