AmstelveenZ

Negende editie van MeentRun op zondag 14 april

Amstelveen - De Meentrun, de traditionele voorjaarshardloopwedstrijd in Amstelveen Zuid, wordt zondag 14 april 2019 voor de negende keer gehouden. 

De organisatie heeft dit jaar het parcours van alle afstanden moeten aanpassen, vanwege de afsluiting van de Meent-tunnel in verband met de werkzaamheden aan de Amstelveenlijn. De tunnel maakte normaliter onderdeel uit van alle parcoursafstanden (1, 5 en 10km).

De aannemer van de Amstelveenlijn, VITAL, heeft in verband met die afsluiting toegezegd verkeersregelaars en noodzakelijke informatieborden neer te zetten (ter hoogte van Noorderkroon-Voerman)  op het alternatieve 2019-parcours.

'Als MeentRun-organisatie zijn wij zeer blij met deze steun zodat de MeentRun voor de 9e maal van start kan gaan', aldus de organisatie op de website. De start is voor wijkcentrum De Meent.

Inschrijven

Voorinschrijven kan nog tot en met vrijdag 12 april via de website van de Meentrun (klik hier). Ook na-inschrijving is mogelijk op de dag zelf (bij de Meent) tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. De 10km gaat van start om 11.10 uur, de 5km start om 11.15 uur. De kidsrun start 10.45 uur.

Kijk voor details en de  routes van de KidsRun (1km), de 5km en 10km op www.meentrun.nl


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:48

Bijzonder staaltje corona-steun: BINK Fietsen schenkt hotelfietsen aan Abina

Amstelveen – Het is geen geheim dat de horeca het zwaar heeft in de huidige coronatijden. Ook Abina aan de Amsterdamseweg wordt stevig getroffen. Het inspireerde buur-ondernemer BINK Fietsen om Abina op speciale wijze te hulp te schieten met de schenking van splinternieuwe hotelfietsen, die Abina kan inzetten voor (hotel-)gasten.

Algemeen gisteren 14:31

Niet aan te slepen mini-Zwijntje levert KiKa cheque op van 3200 euro

Amstelveen - De verkoop van de tweede serie speciale 3D-minibeeldjes van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje heeft KiKa een cheque opgeleverd van 3200 euro. Stadshart-manager Ben Verheijen overhandigde de cheque gisteren bij het echte beeld aan Marijke Roskam van KiKa, die ontzettend verheugd was met de schenking.

Corona Amstelveen gisteren 07:00

COVID-19-patiënten in Amstelveen van 6 naar 34

Amstelveen - Uit de laatste update van het RIVM omtrent het corona-virus blijkt dat het aantal COVID19-patiënten in Amstelveen is gestegen van 6 naar 34.